تو یه تاپیکی که درباره سوتی دادن بود خوندم که هشتاد درصد سوتیا از جمله سوتی خودم جلو همسرجانم درباره گو زیدن بوده.خب این یه امره طبیعیه بدنه.نمیگم تو خونه راه برید زارت زارت راه بندازید اما اگه به قول معروف از دست یکی در رفت چرا باید خجالت بکشه یا بقیه بخندن؟ مگه خودشون اینکارو نمیکنن؟ تجربه هنرنمایی داشتین؟ 😄😑😶
خییییلییی زیااااد.من روز اول گربه رو دم حجله تیربارون کردم🤣🤣😅
آفرین به پشت کارت دوست جونم
زمانی که صدای انقلاب فرانسه بلندشدماری آنتوانت پرسیدمردم چه میخواهند؟گفتند گرسنه اندونان میخواهند..اوکه ازجامعه خبرنداشت گفت اکنون که نان ندارندچراشیرینی نمیخورند...این است حکایت روزگارما.....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا دور از ادبه.اما وقتی در رفته دیگه نمیشه بگیریش که🤣😅
خدانکشتت
زمانی که صدای انقلاب فرانسه بلندشدماری آنتوانت پرسیدمردم چه میخواهند؟گفتند گرسنه اندونان میخواهند..اوکه ازجامعه خبرنداشت گفت اکنون که نان ندارندچراشیرینی نمیخورند...این است حکایت روزگارما.....
من تا حالا صدای گوز شوهرمو از توی توالت هم نشنیدم اینقده این بشر با شخصیته
دقییییقاااا منم تا حالا تو دسشوییم صدایی ازش نشنیدم
قسم میخورم تا حالا باد گلوام نزده
حتی توخلوتش😂😕
گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
من تا حالا صدای گوز شوهرمو از توی توالت هم نشنیدم اینقده این بشر با شخصیته
چه تفاهمی
گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀