2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این:

میگه بچه فامیلمون نیم ساعت گریه کرد براش یه تبلت خریدن.

منم یادمه یه ماه گریه کردم بعد برام یه شمشیر پلاستیکی خریدن آخرشم باهمون میزدنم😂😂

خواستم باغِ رُخَش را ، به ادب داد پیام :« به فلانی برسانید که آدم باشد...!»  

با حال ترین جوکی که شنیدم چینی بود البته از نظر خودشون باحال بود و کلی بهش میخندیدن😂

حالا جوکه این بود : اونجا ده تا مورچه ست، مچکرم🙏  😹😹😹😹

به جان خودم چند سال پیش بهترین جوکشون معرفی شده بود😲😆😁

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
اینکه بعد از ۱۸ سال زندگی مشترک بازم موقع تولدم و گرفتن کادو شوهرم میگه ببخشید ندارم.  این بزرگ ...

ای جونم ،از مرد ایرانی جماعت بیشتر از این نباید توقع داشت،اونایی هم که برای خانوماشون هدیه میخرن یا ایرانی نیستن یا اشتباه تو ایران بدنیا اومدن😁

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
اینکه بعد از ۱۸ سال زندگی مشترک بازم موقع تولدم و گرفتن کادو شوهرم میگه ببخشید ندارم.  این بزرگ ...

شوهر من فقط سال اول برام تولد گرفت الان میگه داغ بودم اونموقع ....هی

با حال ترین جوکی که شنیدم چینی بود البته از نظر خودشون باحال بود و کلی بهش میخندیدن😂 حالا جوکه این ...

ای بابا این چی بود گفتی  تا چند ماه فکرم مشغول شد

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه