2777
2789

بچه ها خالم میخواد خریدشو شروع کنه واسه جهزیه 

یه سته سرویس چوب خیلی شیک شامل سرویس خواب مبلمان نه نفره میزه ناهار خوری ۴نفره کنسول با قیمت تمام شده با تخفیف اینا از یه جایه معتبر در میاد واسش ۲۴ این در صورتی که اولین قدمش واسه خرید مبلمان بوده یهو چشمشو گرفته اولا به نظرتون قیمتش مناسبه از مبلمان افتخاری تو شهر قدس میخواد بگیره دوما به نظرتون زوده یا اشتباهه 

یا اگه نخره ممکنه گرونتر شه کلا الان بخره بهتره یا دمه عروسی نظراتتون و بگید راهنماییش کنیم

من ک اول از ریزه میزه های اشپز خونه شروع کردم اشپزخونه تموم شد 

دم عروسیم سرویس چوبمو میگیرم اصلی اشپزخونس😐😐😐

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

من اول از برقیا و ظرفا شروع کردم بعد ک تکمیل شد سرویس خواب و بعدش مبل

قیمتای شهر قدس رو نمیدونم اما تهران من تختمو گرفتم 4 تومن مبلمم 4 تومن جفتشونم استیله

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خونش آمادست اول وسایل بزرگ رو بخره. گاز و یخچال و لباسشویی و تخت و کمد و مبل بعد چیزای ریز

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

اول وسایل آشپزخونه بعد فرش بعد وسایل سنگین مثل تخت و مبل و...آخر سر هم خورده ریز و تهشم تزیینی ها

مهم ترین ها برای آشپزخونه س 

ندیدم کسی اول مبلمان بخره

روز های خوب با تو بودن که رفتن خودت اما همیشه تو قلبمی🍂

اشنای ما مبل فروشی داره و میگه انقد وسایلش گرون شده ک نمیزنیم..بنظرم گرونترم میشه و الان بخره خ بنفعشه تا عروسی  و چیزی انتخاب کنه ک بروز باشه مدلش ک تاعروسی زده نشه ازش...من سه سال پیش عروسی کردم و وسایلم الان خ زیادشده ازش مدشده  و خ راضیم ازانتخابم 

پس پیشنهاده شما خریده مبل 

بله چون ممکنه گرونترم بشه ولی جدیدترین مبلوبخره ک تاعروسیش قدیمی نشه ی سبکی باشه ک سریع ازمدنیوفته الان چستر خ رو بورسه ولی بنظرم قدیمی میشه

میز کنسول با شمعدوناش رو به جای آینه شمعدون که قدیم داماد میگرفت باید داماد بگیره.

معمولا از وسایل آشپزخونه و خرد و ریز جهیزیه رو شروع میکنن.

یه تجربه هم از جهیزیه خودم بدم. من نشستم لیست همه چیزهایی که میخواستم بگیرم رو نوشتم. بعد رفتم تو اینترنت و دقیقا اون چیزی که میخواستم رو پیدا میکردم. بعد آدرس نمایندگی رو پیدا میکردم و میرفتم میخریمش. مثلا میدونستم که یخچال مارک ال جی میخوام. رفتم تو سایت ال جی و همه یخچالها رو زیر و رو کردم. مدلیکه میخواستم رو انتخاب کردم. بعد آدرس نزدیکترین نمایندگی رو پیدا کردم. رفتم تو مغازه ظرف 5 دقیقه خریدم تموم شده بود و فاکتور خریدم دستم بود. اکثر خریدام همینطور بود. واقعا راحت جهیزیه ام رو خریدم.

ثمره عشق من و بابایی، به بهشت کوچیک ما خوش اومدی عزیزم.   
بله چون ممکنه گرونترم بشه ولی جدیدترین مبلوبخره ک تاعروسیش قدیمی نشه ی سبکی باشه ک سریع ازمدنیوفته ا ...

اره چستر نیست مدلی که انتخاب کردم چستر واسه مبلایه راحتی بیشتر مورد استفاده س