2777
2789

سلام بچه ها من یه سال و نیم ازدواج کردم موقه ازدواجم دانشجو بودم و بخاطر مختلط بودن دانشگاه همسرم اذییت میشد و منم بخاطر ایشون کلا گذاشتم کنار درسو ..  از اون موقه ب این ور باورتون نمیشه من یکبار ب تنهایی پامو از خونم بیرون نزاشتم!!با دوستام نرفتم بیرون چون دوست نداره شوهرم حتی اینقد حساسه ک وقتی بفهمه با دوستام چت کردم ناراحت میشه!! نمیزاره بیرون برم تنهایی میگه نمستونم ببینم بری تنهایی بیرون نمیشه من تا حالا هیچ خطایی انجام ندادم هیچ کار اشتباهی نکردم ک بگم اعتماد نداره  خودمم نمیدونم بخاطر چی نمیزاره تو این یک سال هیچ کلاسی هیچ باشگاهی نرفتم  اجازه نداده هرسری ی بهونه ای اورده و از مسخره ترین بهونش این بود ک نمیدونم برا چی ولی نمیتونم ببینم تنهایی میری  بیرون!!! بد ترین چیزی ک عذابم  میده اینکه اگ یکاری داشته باشم و همسرم نباشه  باید ب هزار نفر توضیح بدم ک اگر  صلاح بود میبرن منو تا کارمو انجام بدم بابا خب دوست ندارم خسته شدم ب قران هروقتم در این موردا حرف زدیم زود عصبانی شده نمیدونم دیگه چیکار کنم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا شوهر منم اینجوریه ولی شهر مادریم میرم بیرون ولی اینجا هیچکسو ندارم ک باهاش برم بیرون خودم تنها هم شوهرم نمیزاره یا با خودش میرم یا نمیرم 

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗
تقریبا شوهر منم اینجوریه ولی شهر مادریم میرم بیرون ولی اینجا هیچکسو ندارم ک باهاش برم بیرون خودم تنه ...

من اینجا خانواده خودمم هستن ولی خب خانواده شوهرم بهم نزدیک ترن شرایط سختیه نمیشه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم 

زیادی روت حساسه منم رو همسرم قبلا همینجور حساس بودم بااینکه مرد بود ولی خوب شدم خود به خود

ایشونم دروغ نباشه خب بهتر شده الان کلاس پیدا کردم و اجازه داده برم! البته تنها نه مامانش ببره بیاره ولی خب اینجوری جالب نیس کاری میخوام بکنم باید ی توضیح هم ب مادرش بدم 

من اینجا خانواده خودمم هستن ولی خب خانواده شوهرم بهم نزدیک ترن شرایط سختیه نمیشه دیگه نمیدونم باید چ ...

درکت میکنم گلم اوایل شوهرم خیلی حساس بود الان کمی بهتر شده.با مشاور تلفنی صحبت کن ولی فعلا ب شوهرت نگو اون بهتر راهنماییت میکنه 

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗
نمیاد چندبار پیشنهاد دادم حتی گفتم برای خودم میخوام قبول نکرده 

خوب اگر خودتونم نمیتونی بری مشاوره یه ذره نو نت راجع به رفتار با فرد پارانویید و این بیماری تحقیق کن ببین با رفتارهای ایشون میخونه

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است