2777
2789
عنوان

مقدار شیر

83 بازدید | 12 پست

سلام

پسر من امروز ۱۵ روزشه چون زردی داشت دکتر بهش شیر خشک داد

منم اوایل ۳۰ سی سی میدادم و شبام واسه اینکه راحتتر باشه شیر خودمو میدوشیدم بهش میدادم

تا اینکه سینمو نگرفتو منم واسه اینکه بچه گرسنه نمونه شیر خشکشو ۶۰ واحد یعنی دو پیمانه شیر خشک کردم و هروقتم شیرمو میدوشیدم ۶۰ سی سی بهش میددم.سر دوساعت بیدار میشد و منم شیرشو میددم

از دیشب خیلی بی تابی میکنه.تا شیر میدمو میذارمش گریه میشهاصلا نیم ساعتم نخوابید منم فقط شیر دادم بهش یعنی چی این گرسنگیش؟

از صبحم که بیدار شده همینه بساطمون 

شیرم دیگه ندارم چکار کنم شیرم زیاد شه

درضمن خیلی صورتشو میماله و پاهاشو جمع میکنه

خیلی گریه میکنه و شیر میخواد چکارش کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکنه دلش درد میکنه ? اگه پاهاشو جمع میکنه یعنی دل درد , شیر زیاد میدی بچه بیشتر دل درد میشه 

خب چکار کنم به نظرت من تا صبح شیر بدم میخوره.اخه گریم میکنه واسه شیر

عزیزم نفخ داره دل دردم داره سعی کن همیشه اروغش رو بگیری .... الان شیر خودتو بهش میدی یا شیر خشک

اصلا آروغ نمیزنه

موقعیم که میخوابه دیگه بیدارش نمیکنم چون باز خواب نمیشه. شکمش خیلی باد کرده و گنده شده؟ بخاطر همون نفخشه؟

پس حتما آروغشو بگیرم. هم شیر خشک میدم هم شیر خودمو میدوشم

البته مال من خیلی کمتر شیر میخوره برا شما دلدره احتمالا با میک زدن دردش کمتر میشه هی شیر میخواد اروغ باید بگیری ک گاهی نمیزنه.منم میذارم جاش میپره.سطح خوابش شیب دار.اما باز سخته چون دلدردن

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
البته مال من خیلی کمتر شیر میخوره برا شما دلدره احتمالا با میک زدن دردش کمتر میشه هی شیر میخواد اروغ ...

اخه شیر منو که نمیگیره باید بدوشم و بهش بدم تو شیشه.اگم بخوره ۵ دقیقه که ریش میکنه سینمو

اصلا آروغ نمیزنه موقعیم که میخوابه دیگه بیدارش نمیکنم چون باز خواب نمیشه. شکمش خیلی باد کرده و گنده ...

اره عزیزم حتما حتما اروغش رو بگیر شده اگه نیم ساعت طول بکشه اروغش رو بگیر ... خب شیر خودت اگه میک نزنه تا دوماهه دیگه خشک میشه .. شیر خشک هم 60 نا کافیه فعلا براش ولی یواش یواش بهش بده ک نفخ نکنه