2777
2789
عنوان

افتادن گوشی A5توآب

244 بازدید | 13 پست

کمککککککککککککک.

پسرم گوشی خواهرشوهرموانداخته توآب،بعدازخشک کردن ازدیروزگذاشتم توبرنج،الان میزنیم ب شارژ،شارژمیشه وقتی روشن میکنیم تاسامسونگ گالکسی میاددیگه هنگ میکنه

ماله کسی اینطوری شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید همون وقت می بردید نمایندگی😏

گفتن بذارید تو برنج

اما نه اینکه بذارید ۲۴ ساعت بمونه و بعد درست میشه خودبخود.....

همون لحظه باید میبردید و حالا تو برنج یا بیرون برنج....

اگر نمایندگی یا تعمیرگاه خوبی باز هست ببرید نشون بدید

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

خداروشکر ال سی دیش نسوخته چون اگ ال سی سوخته بود ۲میلیون خرجش میشد الان حتما ی مشکل جزعی داره ببرید تعمیرگاه

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
نه نده بهش حقش بود بعدش فک کنم ضد اب باشه ها😐

نیست.دوروزه دارم سکته میکنم خودخوری کردم

امشب ب شوهرم گفتم فرداببرتعمیرکنن حتی شدبخربده بگودیگه توکه نمیدونی بچه یه ساله نمیدونه چی ب چیه ودستورمیدی حتمابایددرس کنین یاشش میلیونموبدین پس بهتره نیای خونه من..

من خواهرشوهرم گوشیش ایفون ۸ از دس بچم بیفته تو اب بدبختمون میکنه😐😂

گوشی مامانم رویه ماه پیش پسرم یجوری کوبیده بودب سرامیک تاچش خراب شدوآنتن نداشت

داداششم بردتعمیرش کردیه میلیون هزینه کرد هیچی نگفتن

این خواهرشوهرم کارمنده ولی گداستتتتت

نیست.دوروزه دارم سکته میکنم خودخوری کردم امشب ب شوهرم گفتم فرداببرتعمیرکنن حتی شدبخربده بگودیگه توک ...

بدبختی اینجاس ادعاداره فردادجونشه،حتی دوروزنبینه میمیره

بخاطریه۲۰۰تومن یه اخم وتخمی کرده بود