2777
2789

مادرشوهرم یه اخلاق دیگه ای هم داره اینه که پیش شوهرم زیاد ناله میکنه از بی پولی و خراب بودن گوشیش و.... چون نقطه ضعف شوهرم و پیدا کرده میدونه با ناله کردن شوهر ساده ی من رام میشه و هر چی بخواد میخره در حالی که خودش حقوق داره حقوقشم از حقوق شوهرم زیاده پدرشوهرم حقوق داره و وضعشون خوبه ولی مادرشوهرم فقیر صفته و دوس داره همش از بی پولی بناله

پارسال انقدر ناله کرد گوشیش خرابه شوهرم دم عیدی میخواست براش گوشی بخره من نذاشتم بخره که مامانت خودش هم حقوق داره هم شوهر من دلم نمیاد تو فشار باشی و طلا نمیخرم تو میری گوشی بخری؟خلاصه دید کلی ناراحت شدم فهمید مادرش توقع زیادی داره

دارم از دست فقیر صفت بودن مادر شوهرم حرص میخورم همش از ما انتظار داره خرجش کنیم جلوی شوهر ساده امو نگیرم هم خرجش میکنه هااا

فقط میخوام بهم یاد بدید چیکار کنم شوهرم حرفای مادرش و متلک هاش براش مهم نباشه و روش تاثیر نزاره؟

عزیزم ما میخوایم عروسی بریم مادر شوهرم با گریه و ناله به همسرم میگه برام لباس بگیر من لباس ندارم بعد که شوهرم براش میخره میگه برا این یعنی من نخریا این زیاد داره من ندارم

یادت بخیر عشقه من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم مادرشوهرم همینجوریه هردفعه میاد میگه پول نداریمو فلان یه بار میگه گوشی یه بار ماشین لباسشویی من که نتونستم کاری کنم فکر کن لباساشو جمع میکنه میاره با ماشن لباسشویی من میشوره

عزیزم وقتی نالید بگو تو روایات داریم کسی که هی اظهار عجز وناتوانی کنه وبگه فقیرم خداوند فقر رو نصیبش می کنه بعدشم تو هم جلوش باناراحتی بگو بنده خدا شوهرم خیلی تو فشار زندگیه 

عزیزم ما میخوایم عروسی بریم مادر شوهرم با گریه و ناله به همسرم میگه برام لباس بگیر من لباس ندارم بعد ...

عجب پررویه😳😳

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

عزیزم ما میخوایم عروسی بریم مادر شوهرم با گریه و ناله به همسرم میگه برام لباس بگیر من لباس ندارم بعد ...

چه بی حیاست شما هم هیچی نمیگی بهش چون گذاشتی همسرت براش بخره هم مادرشوهرت پرتوقع شده هم همسرت بی تفاوت شده به خواسته ی تو

هر دفعه یه خروار لباس میاره بشورم کاش شوهرم یکم به حرفم گوش میداد

مادرشوهر منم ی سری هزارتا لباس برداشت اومد خونه ما ک من بشورم براش.نصفشم لباسای دخترش بود ..منم خودمو زدم ب اون راه گفتم تا لباسارو میشوری من چنتا ظرف دارم میشورم😂😂

کارش از پرویی گذشته علنا منو ندید میگیره بعضی وقتا که لباس بگیرم اونم سالی یه بار میگه غنیمت جمع می‌ ...

😳😳هی تعجبم داره بیشتر میشه.ولش کن بهش رو نده