2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا یهو از نامزدم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا هیچکسو ندارم دیگه یدفعه ازش بدم اومده اصلا فکر میکنم عمرو هدر دادم این مدت ای کاش همینقدرم ...

بابت این مسائل زده شدی؟

خب این مسائل بلاخره باید مطرح بشه عذاب وجدان نداره که

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!
🙄🙄🙄 شوخیه؟

راست میگه ها

اگه بی دلیل زده شدی

ممکنه

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!
گلم خوب فکراتو بکن اگه دیدی حست عوض نمیشه با مامانت صحبت کن ک تمومش کنین مجبور نیستی یه عمر ب مردی ک ...

یه حس بدی دارم الان

چون یه مقدار دراین مسائل باهاش حرف زدم فکر میکنم باید حتنا باهمینم ازدواج کنم

خدایا مرسی که هستی💖

تو دوره پریودی ممکنه یه دفعه همچین حسی به وجود بیاد ولی زود از بین میره، حتما تو این مدت که باهم هستید مسائل کوچیکی بوده که جمع شده یهو با صحبتهایی که ذاشتین سرباز کرده، حتما برو مشاور دستی دستی خودت و نامزدت رو بدبخت نکن

یه حس بدی دارم الان چون یه مقدار دراین مسائل باهاش حرف زدم فکر میکنم باید حتنا باهمینم ازدواج کنم

نه بابا چه ربطی داره 

اگر دوستش داری میبینی مناسبته ازدواج کن 

اگر نه که تمومش کن

نه بخدا هیچکسو ندارم دیگه یدفعه ازش بدم اومده اصلا فکر میکنم عمرو هدر دادم این مدت ای کاش همینقدرم ...

وا اتفاقا مسئله ی مهمیه خیلی طلاقا سر همینه . باید راجع بهش سوال بشه