2777
2789
عنوان

توبرزخ عجیبی گیرکردم

139 بازدید | 9 پست

توتاپیک قبلیمم گفتم چندروزپیش جراحی هموروییدکردم به مامانم خییییییلی یعنی دوساله تاکیدمیکنم میخوام کسی نفهمه جراحی میکنم اونم هی گفت باشه نمیگم هیچی برای فامیلامون گفته داداشمم گفت توکوچه بودم دیدم زنای همسایه روجمع کرده براشون میگه توجراحی کردی اونام هی گفتن بیچاره چجوردسشویی اینامیره اینم هی توضیح داده گفته بهش نگیدبدش میاد حالابرای فامیلاهم گفته به روش نیارید منم زنگ زدم شوهرم اومدبدون تشکروخداحافظی برگشتم بامامانمم دعواکردم

خیلی برام تواین ده روززحمت کشیدبچمم گرفت کلاخیلی فضوله گوشیوبرمیدارم بهش زنگ بزنم بازم یادم میفته میزارمش زمین میدونم هی توفکرمه الان بنظرتون چیکارکنم؟

کارشون درست نبوده علی رغم اینکه میدونسته رفته همه جا گفته !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی برام تواین ده روززحمت کشیدبچمم گرفت کلاخیلی فضوله گوشیوبرمید ...

حداقل یه جور محترمانه از اونجا میرفتی یکم خشمتو کنترل میکردی 

الانم عیبی نداره بزنگی مادرته براش توضیح بده یه مدتیم سر سنگین باش که متوجه بشه شاکی هستی بعد دوباره عادی شو 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
کارشون درست نبوده علی رغم اینکه میدونسته رفته همه جا گفته !

بعداززایمانم دوساله دردمیکشم تادخترم یکم بزرگ شه عمل کنم کسی نفهمه حتی شوهرم میگه ده روزه انقدرفتم رستوران وحوصلم سررفته تاخانواده م نفهمن

بعداززایمانم دوساله دردمیکشم تادخترم یکم بزرگ شه عمل کنم&nbs ...

عزیزم حالا عمل خاصی نیست هزاران نفر عمل میکنن و عادیه سخت نگیر 

ادم خجالت میکشه ولی مردم اونقدرها درگیرش نمیشن دو دقیفه فکر میکنن و تموم 

سلام ، عزیزم کاملا حق با توئه که خیلی ناراحت بشی ، ولی خب از یه طرف مادرته ، یعنی خب یه دوستی اشنایی و حتی فامیل بود میشد گذاشتش کنار ، به نظر من یه دو روز به خودت زمان بده ، بعدش باهاش آشتی کن ، درسته نباید اینکارو می کرده ولی در عوضش میگی برات این مدت خیلی زحمت کشیده ، خب هرکسی یه خوبی های داره یه سری بدی ها هم اره دیگه ، و تو نمیتونی دیگه مامانتو عمرا عوض کنی ، تنها راهش اینه که با همین اخلاق قبولش کنی و اگر مثلا میخوای چیزی بقیه نفهمن درباره موضوع خاصی ، تا جایی میشه از مامانت پنهون کنی

همیشــــــــــــــــه عاشــــــــقٍ مادرتان باشــــــــید" چون ؛ هیــــــــــچ گاه دیگـــــــــــر ؛ مثـــــــلٍ او پیـــــــدا نخـــــــواهید کرد ...