2777
2789
عنوان

چه رمز هایی بین خودتون و همسرتون دارین؟!😉

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 28 پست

شوهرم گوشیش رمز نداره اگه بخوایم حرفای خصوصی بزنیم با پیامک اول من یه شماره براش میفرستم که ببینم گوشی دست خودشه بعد اونم یه شماره میفرسته مطمن میشم البته این شماره رو تو نامزدی مشخص کردیم فقط من و اون میدونیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم گوشیش رمز نداره اگه بخوایم حرفای خصوصی بزنیم با پیامک اول من یه شماره براش میفرستم که ببینم گو ...

😆👍👍

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند
چشمک هروقت چشمک بزنه بعد زمین رو نگاه کنه یعنی من باید لباسمو در بیارم

😁😁😁

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند

مالیات یا عوارضی داریم!هر وقت چیزی برام میخره یا پول میده هر جا باشیم میگه عوارضیش رو یا مالیاتش رو رد کن بیاد😐که باید بوسش کنم!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣