2777
2789
عنوان

خیلی دلم میشکنه

224 بازدید | 18 پست

دخترم ۱۵ ماهشه میره خونه مامانم اینا دائما میچسبه ب اون تو کل روز بغل منم نمیاد میره خونه مادر شوهرم میره بغل اون جیغو داد میکنه بازم بغل من نمیاد با گریه میگیرمش یه بچه انقدر بی عاطفه میشه نسبت ب مادرش 😭😭😭😭😭خیلی دلم میشکنه من نقش چیو دارم براش هر بچه ایو میبینم اول شخص زندگیش مادرشه این منو ب همه میفروشه الانم خونه مادر شوهرم بود با گریه و جیغ اومد بغلم خیلی ناراحت شدم 😞😞😞😞😞خیلیم میفهمه بچه ی عاقلیه 

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

الهی یاد خواهرزادم افتادم مطمءن باش به خورده که بزرگتر باشه به تو اولینش هستی

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی یاد خواهرزادم افتادم مطمءن باش به خورده که بزرگتر باشه به تو اولینش هستی

الان گریه ام گرفته خیلی ناراحت شدم اینهمه زحمت میکشم براش جلوهمه ضایعه ام میکنه 😭😭😭😭😭 

بیخیال بچس دیگه حتما تند تند میبینتشون وابسته شده تنها کاری ک میتونی بکنی یکم کمتر برو دیدنشون بذا ی ...

مامانم دو روز یبار میبینم مادر شوهرم طبقه پایینه 😢😢😢😢

بابا بچست سخت نگیر عزیزم.محبت میکنن بهش دعواش نمیکنن اونم دوسشون داره.ببین از دختر من که بدتر نیست.همش چسبیده بود به مامان بابام.شبا نمیتونستم بیارم خونمون.گاهی یه هفته نیموند اونجا.همه میگفتن شیر خشک دادی برا اون انقد بی مهره😆الان یه ساعت نمیتونه بدون‌من بمونه هی میگه دلم برات تنگ شده.

بابا بچست سخت نگیر عزیزم.محبت میکنن بهش دعواش نمیکنن اونم دوسشون داره.ببین از دختر من که بدتر نیست.ه ...

باز ب مامان بابام میچسبه دلم انقدر نمیگیره ازش انقدر ب مادر شوهرم میچسبه ناراحت میشم اخه خیلی تیکه میندازه بهم نیشخند میزنه دلم گرفت خیلی  الان اومده بالا پشتشو کرد ب من خوابید 😢😢😢😢

ببین اونا چه رفتاری باهاش دارن.شما هم همون کارو بکن.

ضمنا حساسم نباش.شاید از عکس العمل شما خوشش میاد.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
کمتر ببر بیرون تو خونه بهش محبت کن باهاش بازی کن ... پسر منم سه ساله ونیمه هر جا میره میچسبه به بابا ...

کاش ب شوهرم میچسبید 😭😭😭😭 میدونم بزرگم بشه وفا نداره منو باز میفروشه خیلی بی مهره نسبت ب من 😢😢😢😢 

ببین اونا چه رفتاری باهاش دارن.شما هم همون کارو بکن. ضمنا حساسم نباش.شاید از عکس العمل شما خوشش میا ...

انقدر ب مامانم چسبیده بود ک بنده خدا خسته شده بود هر کاری میکردم یک دقیقه ام نمیومد بغل من جیغو داد میکرد میومد  من خیلی بهش وابسته ام ☹️☹️☹️

فقط راهش همینه که با دقت نگاه کنی به رفتاراشون.شاید تن صدا ومحبت خاص وگرمی قدیمیا.

شایدم چیز دیگه.همسایه بالایی ما دخترش دوسه ساله شه.دیروز ساعت ۷ صبح توراه پله جیغ وگریه.دیدم برا رفتن باباش گریه میکرد.با اینکه خانمه خیلی خانم خوبیه.تعجب کردم

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
فقط راهش همینه که با دقت نگاه کنی به رفتاراشون.شاید تن صدا ومحبت خاص وگرمی قدیمیا. شایدم چیز دیگه.ه ...

خواهرم دوتا دختر داره بچه ها نفسشون مامانشونه با اینحال ک خواهرم بد اخلاقه یکم زیاد باهاشون بازی نمیکنه 

من با دخترم مهربونم خرابکاری میکنه دعواش نمیکنم ولی نمیدونم چرا انقدر بی محبته دختر دومیم یه ماه و نیم دیگه ب دنیا میاد احساس میکنم اونموقع دیگه خیلی خیلی دختر بزرگم ازم دور بشه 😞😞😞😞