سلام به همگی، شبتون بخیر، من تازه عضو این سایت شدم، دوستان من تقریبا 3 ماهه برای بارداری اقدام کردم ولی هنوز نتیجه نگرفتم😔 البته اینو شنیدم که برای بچه اول امکان داره 6 ماه تا یک سال طول بکشه! ولی بازم دلشوره دارم و همش منتظرم، لطفا از تجربه هاتون بگید برام که دلم آروم بشه! اینم بگم که قرص مدفورمین و یدفولیک مصرف میکنم، قبلا پریودم نامنظم بود ولی دوماهه منظم شده، به توصیه یکی از کابرای همین سایت که چند سال پیش گذاشته و تازه خوندمش چند روزه دارم سوره مریم رو میخونم انشاالله که اثر داشته باشه🙏
عزیزم فقط بچه ی اول دیر نمیشه، ممکنه بچه های دوم یا چندم هم خیلی طول بکشه تا حاصل بشه. شما مشکل تنبلی تخمدان داری دیگه. اگه خیلی عجله داری باید بری پیش دکتر متخصصت تا برات داروهای تحریک تخمدان بنویسه ک انشاالله با اونا تخمک های خوب بتونی درست کنی و باردار بشی.
عزیزم منم پارسال شهریور عروسی کردم 3ماه بعدش اقدام کردم باردار شدم ولی قلب تشکیل نشد سقط شد از زمستون پارسال که سقط شد 4ماه به رحمم استراحت دادم از تیر دارم اقدام میکنم خسته شدم از انتظار😭😭الآنم یه هفتس عقب انداختم اما فعلا آزمایش منفی شده اما همه حالات و دردایی ک نشونه بارداری دارم بویژه تهوع امیدوارم باردار شی شماهم دعا کن من باردار باشم😭😭😭😭دلم گرفته