2777
2789
عنوان

خانمای کرجی لطفا کمک کنید

77 بازدید | 14 پست

سلام کرجیا .من قصد دارم مسکن مهرمو بفروشم و سند دار بخرم توی کرج .اصلا مناطق کرجو بلد نیستم .با سرچ توی دیوار متوجه شدم با پول اندکم تو مناطق زیر یه چیزایی می تونم پیدا کنم .البته می دونم که بعضیاشون در حومه کرجند.این موضوع برام مهم نیست .کلاس اسمی محله هم برام مهم نیست فقط این که منطقه ای با شه که مرکز تجمع معتادا و اراذل نباشه .  لطفا کمکم کنید مناطقی رو که خیلی افتضاحه برام حذف کنید .ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقدار پولت بگو عزیز

اگر خودم نخوام بشینم 80 نقد به اضافه مبلغی که رهن می برن واگر جایی باشه که برا سکونت خودم مناسب باشه 140 نقد (یا نقدو وام مجموعا بشه 140 متاسفانه فعلا شرایطم طوریه که قسط وام نمی تونم بدم )

اگر خودم نخوام بشینم 80 نقد به اضافه مبلغی که رهن می برن واگر جایی باشه که برا سکونت خودم مناسب باشه ...

عزیزم بیا شاهین ویلا شهرک یاس یا شهرک کشاورزی یه پرس و جو کن، شاید با این پول یا خونه نقلی گیرت بیاد ،البته قولنامه ای ولی شاهین ویلا منطقه خوبیه 

تو دیوار بزن شهرک اوج خونه های اونجارم ببین به نظرم از اینایی که گفتی بهتره چون اینایی که گفتی همشون ...

مرسی عزیزم .الان سرچ کردم قیمتاش خیلی خوبه فکر کنم قولنامه ایه که انقدر ارزونه .کجا می شه شهرک اوج ؟داخل کرجه ؟به مترو نزدیکه ؟

مرسی عزیزم .الان سرچ کردم قیمتاش خیلی خوبه فکر کنم قولنامه ایه که انقدر ارزونه .کجا می شه شهرک اوج ؟ ...

قولنامه ای ولی معتبره عزیزم

نزدیک مترو نیست نزدیک عظیمیس منطقش خوبه 

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼