2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن و مرد باهم همکاری داشته باشن عاشقانه و رمانتیک باشن😍وااای

خوش سلیقه باشن 

با احترام باهم صحبت کنن خصوصا تو جمع 

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️
مثلا چه مقرراتی میشه چندتاشونو بگی؟

مثلا هر كاري به موقع انجام بشه

آقا خانوم خونه دنبال هدف مشخص باشن

به موقع پاشن برن بيان

شلخته نباشن

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
من خیلی دوست دارم یه خانم پخته باشم اما نمیدونم از کجا باید شروع کنم🤔🤔🤔🤔

من خودم پخته نیستم  اما  ادمای پخته  همیشه دنبال حاضر جوابی نیستن  گاهی سکوتو ارجح تر میدونن تا اینکه بپرن به طرف یه چی بگن که شخصیت خودشون زیر سوال بره و فک کنن اسم کارشون حاضر جوابیه     ادمای پخته همیشه هدف دارن  زندگی هدفمند ادمارو جذاب جلوه میده  هدفای بزرگ ورای خانواده و تولید مثل  بیشتر سکوت میکنن  وخوب به کلماتی گه میگن فکر میکنن  کمتر دل میشکنن وجودشون گرما بخشه و کسی ازشون متنفر نیست وجودشون پرسودو مایست   دیگه اینک به نظر و قضاوت دیگران زیاد اهمیت نمیدن کاریو میکنن که فکر میکنن درسته  و مهم تر از همه قران بخون معنی شو و نهج البلاغه  نه فقط کتابای مذهبی سعی کن زیاد مطاعه کنی من گوشیم هنگه حیف تایپ نمیکنه خوب

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه