2777
2789

پسر عمه من داره کلی تا اونجا ک من یادم میاد جاشونو با خاک اره میپوشونه هر چند روز یک بار اون خاکو عوض میکنه یک روز در میونم حمومشون میکنه فقط مادشون وقتی تو کمرشونو ناز میکنی ی چیزی مث ادرار میریزه بیرون ک مربوط ب جفت گیریشونه

🙏میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاااا هر جفتشون کثیفن من داشتم

تا خودتون دارید متوجه نمی‌ شین چون عادت میکنین اما ما بعد اینکه فروختیم همه بهمون گفتن ببخشیدااا هر وقت وارد خونتون میشدیم بوی ادرار همسترتون میومد

با اینکه روزی ۲ بار میشیتیمش

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
پسر عمه من داره کلی تا اونجا ک من یادم میاد جاشونو با خاک اره میپوشونه هر چند روز یک بار اون خاکو عو ...

پس شرایط نگهداریش سخته؟؟منم دوس دارم ولی میترسم بگیرم ازعهدش برنیام.

واقعاااا هر جفتشون کثیفن من داشتم تا خودتون دارید متوجه نمی‌ شین چون عادت میکنین اما ما بعد اینکه ف ...

به نظرتون به جزپرنده هاوسگ چه حیون خونگی خوبه ونگهداریش راحته؟

پس شرایط نگهداریش سخته؟؟منم دوس دارم ولی میترسم بگیرم ازعهدش برنیام.

اگ نرو ماده بگیری عقیم نباشن بچه میارن و مسئولیتشون سخت میشه این کلی جفتو خیلی بچه دارن فک کن هر وقت باردار میشن میبرشون سونو گرافی خیلی زود سرمامیخورن باس ببریش دکتر  خیلی حساسن بهشون محبت نکنی افسرده میشن البته این واس همه حیوونا هستن

به نظرتون به جزپرنده هاوسگ چه حیون خونگی خوبه ونگهداریش راحته؟

تو خونه کلا سخته رو تراس جا درست کن که خونت بو نده

البته اگه هر روز عوض کنی زیرشونو بو ادرار نمیگیره ولی کار سختیه هر روز عوض کردن

گربه هم خوبه البته خونت موهاش میریزه ها و خب گاهی میبینی خرابکاری و شکستن هم دارن اگه شیطون باشن رومیزی رو میکشن یا گلدونو میتونن بندازن اگه رو ارتفاع باشه 

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
 نمیگن بومیده وکثیف کاری میکنن یانه؟

بو نمیدن اینا چون خیلی رسیدگی میکنه همیشه بو شامپو بچه میدن و سشوارش میکشن ادرارشم ی کم خیلی کم بو میده رنگم اصن نداره اگ رنگ داشته باشه بدون عفونت ادراری داره و این ک مدفوشم مثل فضله موشه ی کم بزرگ تر 

اگ نرو ماده بگیری عقیم نباشن بچه میارن و مسئولیتشون سخت میشه این کلی جفتو خیلی بچه دارن فک کن هر وقت ...

عزیزم من تواینترنت خوندم که خیلی کثیف کاری دارن یه خانمی هم اینجاگفتن داشتن وبومیداده