2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم خودش واسه خودش داره رشد میکنه این مراقبتا هم ازش نمیکنم من خریدم ۸ تومن یا ده تومن یادم نیس زیاد بهش توجه کن بدتر میشه

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍
من دارم خودش واسه خودش داره رشد میکنه این مراقبتا هم ازش نمیکنم من خریدم ۸ تومن یا ده تومن یادم نیس ...

کجا میذاریش؟ بهش قطره هم میدی؟ عکسشو داری؟ چند وقته داریش؟

خدایااااااااااا شکرت
همه در محضر توییم.
کجا میذاریش؟ بهش قطره هم میدی؟ عکسشو داری؟ چند وقته داریش؟

نه هیچی نمیدم بهش دوساله دارمش عکسشو میگیرم میزارم ...فک کنم به خاطر شن رنگیاییه ک توشه

نه هیچی نمیدم بهش دوساله دارمش عکسشو میگیرم میزارم ...فک کنم به خاطر شن رنگیاییه ک توشه

آبش رو عوض میکنی هر ماه یا فقط به آبش اضافه میکنی؟ آبو میذاری بجوشه خنک بشه بعد بهش میدی؟ نورش چطوری؟ چرا یکیش رشدش خیلی بیشتر از اون یکی هست؟ هر دو رو باه م گرفتی؟ چون واسه منم 3 تان یکیشون کوچیکتر از دوتای دیگس

خدایااااااااااا شکرت
همه در محضر توییم.
آبش رو عوض میکنی هر ماه یا فقط به آبش اضافه میکنی؟ آبو میذاری بجوشه خنک بشه بعد بهش میدی؟ نورش ...

ببخشید دیر جواب دادم نت نداشتم.... من هروقت گلدونش کثیف بشه ابشو تمیز میکنم یعنی دو  سه ماه یکبار کامل میشورمشورم تو حموم و همون اب حمومو میریزم توش ..نور زیادی بهش نمیخوره چون دو طرف اتاقه اگه در اتاق باز بشه نور بهش میخوره اونی که قدش بلند تره سمت اتاقیه که پنجرش بزرگ تره ...همون اولی هم ک خریدم یکیش بزرگتر بود ...من چون هرکدومو تو یه تنگ گزاشته بودم یه ماهی هم توش بود که وقتی غذا ماهی میدادم خودش تقویت میشد ولی الان ماهی ندارم برگای بامبو داره کم کم زرد میشه ... فک کنم تاثیر داشته