2777
2789

تو یه خونواده عصبی بزرگ شده، نمیشه دو کلام باش حرف زد پشت سر خونوادش که هیچی، اصلا باش راحت نیستم در واقع محرمم نیس همه چیا به مامانش میگه گاهی وقتا دلم خیلی میگیره ولی چه کنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم مثل سگ از ننه عوضیه نکبتش میترسه😤 هر چی ننش بگه باید انجام بشه😖 وگرنه دعوا را میندازه ب ...

شما چیکار میکنید؟ منم هرچی بگه باید انجام بده، طبقه دومشونم هستیم 

همسرمنم بشدت عصبیه تا دوکلام میخوای باهاش حرف بزنی عصبی میشه بشدت مغرور مغرو مغرو وابسته به خانواد جوری که حتی دلش نمیاد بریم هونه مستقل اصلانمیتونه جدابشه ازشون تویه خونه ایم ایندفعه خیلی دلم شکسته ازش نفرینش کردم 

شوهر منم کپی شوهر شماست.من اول شوهرو به خودم جذب کردم حت وقتی عصبانی میشد با قربون صدقه جوابش دادم یجوری که دیگه خجالت کشید سرم داد بزنه.بعدشم وقتی میگفت بریم خونه ی مامانم میگفتم عزیزم زشته بزیم هی مزاحمشون شیم بنده خدا ها یجور میگفتم که انگار دارم دل میسوزونم یکی هم گارد نگیر نسبت به خانوادش بد تر میشه پیشش الکی زنگ بزن به مامانش احوال پرسی کن.البته نه خیلی.هفته ای یبار محبتم باعث شد از خانوادش دل بکنه الان هر وقت من میگم بریم اونموقع میریم بعضی وقتا هم خودش تنها میره.خودتو ادم خوبه نشون بده

به هرکس می نگرم درشکایت است...درحیرتم لذت دنیا به کام کیست...

منکه یادم نمیاد دردو دل کرده باشم طرف منو بگیره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

همونطوری که ما از خانواده هامون دفاع میکنیم ، مردها هم از خانوادشون دفاع میکنن.‌به تجربه دیدم زنی که از خانواده شوهرش پیش شوهرش بد میگه از چشم شوهرش میوفته، باید روش رفتار رو عوض کنیم، با دعوا و داد وبد گویی فقط آب به آسیاب خانواده شوهر میریزیم.