2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 42 پست

من دارو مصرف میکردم ب خاطر بارداری مجبور شدم قطعشون کنم بارداری برام خیلی بد گذشت یعنی امیدوارم هیچکس مثل من ب سرش نیاد فقط دارم روزشماری میکنم تا یک ماه و نیم دیگه بالاخره تموم بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هلن جوم خدا روشکر کن ک سالمی اشکال نداره منتظر باشی بخدا من ناراحتی اعصاب داشتم پنج ماهی ک منتظر بودم انتظار و استرس از یه طرف داغونم کرد از یه طرف هم کامل مریض شدم تا الان ک تقریبا هشت ماهمه فقط ب نظر من آدم سالم باشه مشکلات هرجوریه حل میشن من خودم سالم نبودم پدرم دراومد 13کیلو کم کردم تو این مدت 

هلن جوم خدا روشکر کن ک سالمی اشکال نداره منتظر باشی بخدا من ناراحتی اعصاب داشتم پنج ماهی ک منتظر بود ...

عزیزم

ان شاالله که به سلامتی نینی جون میاد بغلت و این روزهای سخت یادت میره

منم مشکل ایمنی دارم و هرروز تا ۶هفته پس از زایمان باید آمپول بزنم و داروهای دیگه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
مشکل ایمنی منظورت چیه عزیزم من تا حالا نشنیدم

مشکل خود ایمنی

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
مشکل ایمنی منظورت چیه عزیزم من تا حالا نشنیدم

ایمنی بدن بیش از حد بالامیره باعث سقط میشه 

عزیزم ان شاالله ک مشکلی پیش نمیاد نگران نباش

سلام دوست خوبم آز دادم مثبت بود منم مامان شدم

سلام دوست خوبم آز دادم مثبت بود منم مامان شدم

تبریک میگم ان شاء الله بارداری راحتی داشته باشی ونی نی سالم بیاد بغلت ❤ 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤