2777
2789
عنوان

میپه دادن درخت گیلاس وسط پاییز!!!!

284 بازدید | 10 پست

پدربزرگم تو ی دهات خونه داره ی خونه ی خیلی قدیمی ی درخت گیلاس تو حیاط خونشون دارن ک وقت و بی وقت شکوفه میده و میوه دا ه همیش .روستاشونم ی جای تقریبا کوهستانیه وسرده .همیش بهش فک میکنم

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میپه‌ ی گیلاس دوج‌ دارم😁😁😁

😂😂😂

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
ازچی ازدرخت میبینی یا خونه پدربزرگت یاشکوفه های گیلاس😊

از خونشون از انباریشون صدای لالایی میومد انباری چسبیده ب دستشویی بود نمیتونستم برم .بچگیام ک زیاد میرفتم خونشون میترسیدم .الان دارم مینویسم موهای سرم سیخه .

وای چه ترسناک الان یادت افتاده خواهر😨😨

غلط کردم برم بخابم خودم سکته کر دم .ببخشید عزیزم شب بخیر .دوس نداشتم اصلا درمورد اون مئقه ها فک کنم ی خابی دسدم باعث شد یاذم بیاد ناراحتم الان از ترس خابمم نمیبره