2777
2789
عنوان

شما به چشم‌زخم اعتقاد دارید؟

697 بازدید | 83 پست

دو سال پیش تقریبا شرایط زندگی خوبی داشتم بین خانواده و اشناها و دوستام...ولی الان یکساله که همش گره میوفته تو کارم😔تا میام یه مریضی و درد رو درمان کنم یکی دیگه میوفته به جونم😔دیگه اون دختر شاد و سرزنده قبلی نمیتونم باشم..با اینکه خیلی سعی کردم قوی باشم ولی امشب واقعا دیگه کم اوردم..

بنظرتون چشم‌زخم وجود داره؟خیلی وقتا یکی از نزدیکام سعی داشت زندگیمو و رابطمو با همسرم خراب کنه...چشم دیدن هیچ کار و موفقیت منو نداشت

امشب دیگه به این نتیجه رسیدم این همه‌ بدبیاری شاید بخاطر چشم‌ زدن باشه

شما تجربه ای ندارین😞😞

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتقاد دارم و همیشه ضربه های بزرگه که ازش خوردم.مثلا عکس پسرمو هروقت میذارم اینـستا باورتون میشه بعدش چنان مریض میشه باید فقط تا مدت ها دوا دکتر کنم😥تو دینمون هم بهش اشاره شده و واقعیه

سلام

بله اعتقاد دارم چون در قرآن هم اومده و بارها هم خودمون تجربه اش کردیم

--------------------------------------------------------------------

اگر در زندگی و کار خود دچار بستگی گردیده و دچار مشکلات گردیده اید برای سر و سامان دادن در امور و رفع بستگیها  بخشی از آیه 87 سوره انبیاء و آیه 88 سوره انبیاء :

فَنَادَى فِي الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ ﴿۸۸﴾

تکرار کند بسیار موثر است

دو هزار دستور العمل مجرب

بِسمِ الله الرَحمنِ الرَحیم.یا هُو یا مَن لا هُو اِلّا هُو 1- نی نی یار 5 گفتن بدون اجازه من درخواست دوستی هیچ خانمی رو قبول نکن (نی نی یار 5 بسیار لطف کردن و متشکرم.کاش این دستورو سالها پیش میدادن و راحت شدم از شر بعضیا که با دروغ و کلک میومدن خصوصیم)2- استارتر هر تاپیکی راضی به حضور من نیست پستمو ریپلای کرده بگه برو بیرون3- درسته اسم کاربریم جوانمرده اما فانتزیمه و اصلا آدم خوبی نیستم و شاید در دنیا بدتر از من آدمی نباشه 4- بیسوادم و هیچی هم بارم نیست پس نه سوال اقتصادی بپرسید نه بورسی.به اسمم هم تاپیک نزنید چون تاپیک زدن به اسم آقایون و تگ و حرف زدن با آقایون در سایت ممنوع هست و هر جا دیدید کاربری به اسم من تاپیک زده تاپیکش رو گزارش بزنید و نذارید منو گنده کنن.هیچ کاربری رو در سایت بزرگ و شاخ نکنید.اینجا یه فضای مجازیه و جاییه برای تبادل نظر نه بزرگ و شاخ کردن کاربرانی که معلوم نیست در دنیای واقعی کی هستن و چیکاره اند.در عنوان تاپیکامم اسممو مینویسم که هر کی خواست بیاد و اکثر مواقع هم قفل میکنم چون دلم میخواد و تاپیک خودمه  حضور و عضویتم اینجا به هیچ کسی ربطی نداره و پاسخگوی هیچ احدالناسی نیستم جز نی نی یارها و خانم تهرانی و یه مسئله شخصیه همچنان که عضویت شما در سایتها و شبکه های اجتماعی دیگه به من و دیگران ربطی نداره.وقتی سایت در بدو عضویت گزینه مرد هم داره پس کاسه داغتر از آش نشو.میتونی به نی نی یارها و مسئولین سایت بگی گزینه عضویت مردان رو برداره.اگه مزاحمتی ایجاد کردم یا کلاهبرداری و حق کسی رو خوردم، نی نی یار سهله به هر ارگان یا سازمان و پلیس فتا برو شکایت کن.سایت اسمش بارداریه اما کم اهمیت ترین مسئله در سایت بارداری و بچه داریه و جدیدا هم سایت پُر شده از تاپیک بورس،سهام و نمیدونستم این همه وارن بافت داریم تو سایت  جوانمرد به امید خدا روز به روز ثروتمندتر و قدرتمندتر.مغرور باش تو جز خدای یکتا به هیچ کسی نیازی نداری

بله اعتقاد دارم

بمیرم الهی واسه پسرکم،امروز عمش گفت بچت خیلی آرومه،سه ثانیه بعد پسرم با صورت افتاد روی سرامیک بینیش کاملا کبود شده و ورم کرده وحشتناک،اینقدر من گریه کردم که دارم کور میشم،هر بار راجع به پسرم حرف میزنه یه چیزیش میشه،

خیلی چشم ادمو از پا میندازه زندگیو خراب میکنه من از روزی که جشن عقد گرفتم ازدواجم رسمی شد و فامیل او ...

اره درک میکنم‌چی میگی

ادم واقعا کلافه میشه😔

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

اره چشم زخم حقیقت داره ... من دخترداییم انقدرر از خودش وخوشبختیش باشوهرش عکس گذاشت اینستاگرام و دهن فامیلو سرویس کرد که الان چندماهی میشه یکسره گره تو کارشون میفته، شوهرش یکسره مریض، داشتن میرفتن خونه بخرن دزد پولاشونو زده و موعد وامشون هم گذشته... نمیدونن چه خاکی بسر کنن... دیگه ازاون خوشبختی که تو بوق و کرنا میکردن خبری نیست....

اول از همه از خدا بخواه قدرتی بهت بده که هیچ نیروی منفی نتونه روت اثرکنه و ایمان داشته باش که خدا دعات رو مستجاب کرده....

بعد زندگیت رو از تو چشم بودن دربیار و هرکاری میخوای بکنی به کسی نگو به اصطلاح سرت تو لاک خودت باشه....

ایمانت رو حفظ کن و نماز و روزه و قرانت همیشه سرجاش باشه.... خدا پشتت باشه کسی نمیتونه ضرری بهت بزنه ..... از خودش بخواه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بسیاری از مشکلات و گرفتاریها و ناخوشی های آدمی به جهت چشم زخم و نظر میباشد(چشم زخم حقیقت داشته که در قرآن نیز به آن اشاره گردیده)

پس چون کسی را چشم زخم رسیده باشد سوره مبارکه همزه را با نیت خالص و توجه به خدا بخواند عافیت یابد

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

وَیْلٌ لِکُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ ﴿١﴾ الَّذِی جَمَعَ مَالا وَعَدَّدَهُ ﴿٢﴾ یَحْسَبُ أَنَّ مَالَهُ أَخْلَدَهُ ﴿٣﴾ کَلا لَیُنْبَذَنَّ فِی الْحُطَمَةِ ﴿٤﴾ وَمَا أَدْرَاکَ مَا الْحُطَمَةُ ﴿٥﴾ نَارُ اللَّهِ الْمُوقَدَةُ ﴿٦﴾ الَّتِی تَطَّلِعُ عَلَى الأفْئِدَةِ ﴿٧﴾إِنَّهَا عَلَیْهِمْ مُؤْصَدَةٌ﴿٨﴾فِی عَمَدٍ مُمَدَّدَةٍ﴿٩﴾

خواص آیات قرآن کریم ص 224

بِسمِ الله الرَحمنِ الرَحیم.یا هُو یا مَن لا هُو اِلّا هُو 1- نی نی یار 5 گفتن بدون اجازه من درخواست دوستی هیچ خانمی رو قبول نکن (نی نی یار 5 بسیار لطف کردن و متشکرم.کاش این دستورو سالها پیش میدادن و راحت شدم از شر بعضیا که با دروغ و کلک میومدن خصوصیم)2- استارتر هر تاپیکی راضی به حضور من نیست پستمو ریپلای کرده بگه برو بیرون3- درسته اسم کاربریم جوانمرده اما فانتزیمه و اصلا آدم خوبی نیستم و شاید در دنیا بدتر از من آدمی نباشه 4- بیسوادم و هیچی هم بارم نیست پس نه سوال اقتصادی بپرسید نه بورسی.به اسمم هم تاپیک نزنید چون تاپیک زدن به اسم آقایون و تگ و حرف زدن با آقایون در سایت ممنوع هست و هر جا دیدید کاربری به اسم من تاپیک زده تاپیکش رو گزارش بزنید و نذارید منو گنده کنن.هیچ کاربری رو در سایت بزرگ و شاخ نکنید.اینجا یه فضای مجازیه و جاییه برای تبادل نظر نه بزرگ و شاخ کردن کاربرانی که معلوم نیست در دنیای واقعی کی هستن و چیکاره اند.در عنوان تاپیکامم اسممو مینویسم که هر کی خواست بیاد و اکثر مواقع هم قفل میکنم چون دلم میخواد و تاپیک خودمه  حضور و عضویتم اینجا به هیچ کسی ربطی نداره و پاسخگوی هیچ احدالناسی نیستم جز نی نی یارها و خانم تهرانی و یه مسئله شخصیه همچنان که عضویت شما در سایتها و شبکه های اجتماعی دیگه به من و دیگران ربطی نداره.وقتی سایت در بدو عضویت گزینه مرد هم داره پس کاسه داغتر از آش نشو.میتونی به نی نی یارها و مسئولین سایت بگی گزینه عضویت مردان رو برداره.اگه مزاحمتی ایجاد کردم یا کلاهبرداری و حق کسی رو خوردم، نی نی یار سهله به هر ارگان یا سازمان و پلیس فتا برو شکایت کن.سایت اسمش بارداریه اما کم اهمیت ترین مسئله در سایت بارداری و بچه داریه و جدیدا هم سایت پُر شده از تاپیک بورس،سهام و نمیدونستم این همه وارن بافت داریم تو سایت  جوانمرد به امید خدا روز به روز ثروتمندتر و قدرتمندتر.مغرور باش تو جز خدای یکتا به هیچ کسی نیازی نداری

وااااااااااااای عینه منی ما چهار سال پیش یه عروسی رفتیم تو فامیل تازه دورپز بود ماشین خریده بودیم اینجوری بگم برات هم از نظر مالی هم از نظر زناشویی دیگه اون آدم سابق نشدیم 

شکست یتییم است ولی پیروزی هزار پدر دارد...

دفع نظر و چشم زخم

برای ابطال و دفع هرگونه چشم زخم ، با اعتقاد و ایمان قلبی آیات شریفه زیر را با توجه به معنی آن تلاوت نماید و به کف دستهای خود بدمد و کف دستهایش را به صورت و بدن بکشد :

لَخَلْقُ السَّمٰوٰاتِ وَ الاَرْضِ اَکْبَرُ مِنْ خَلْقِ النّٰاسِ وَ لٰکِنِّ اَلنّاسَ لٰا یَعْلَمُونَ فَارْجِعِ الْبَصَرَ کَرَّتَیْنِ یَنْقَلِبُ اِلَیْکَ الْبَصَرُ خاسِئاً وَ هُوَ حَسیرٌ

برای پیشگیری از هر گونه چشم زخم و نظر بد ، هر روز سه مرتبه ذکر مجرب ذیل را تکرار نماید و روزانه صدقه دهد :

[ماشاء‌الله لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم]

جامع الفوائد