این تاپیک برای استفاده از تجربیات ما مادرایی هست که با این مشکل مواجه شدیم.به هیچ وجه درمان و توصیه های پزشک کودکتون رو با خوندن ای تاپیک تغییر ندین.تشنج انواع داره و معمولا با دارو کنترل می شه.
تجربه من میگه به داروهای ایرانی اعتماد نکنید
و اینکه اگه از دکتری نتیجه نگرفتین بی معطلی برین سراغ یه دکتر دیگه...
من به خاطر اینکه منتظر موندم دکتر علیرضا رونق تشنج پسرمو کنترل کنه تجربه تلخی به دست آوردم
سه بار داروی پسرمو تغییر داد و بی خودی داروی ضعیف تبدیل به داروی پرعارضه تر شد
چون دوز مناسب نداده بود
و چون به داروی خارجی اعتقادی نداشت
پسرم چیزی نمونده بود با تشخیص صرع مقاوم به درمان مواجه بشه
به محض تغییر دکتر و دادن دارو خارجی با دوز مناسب تشنج کنترل شد
یه موضوع دیگه اینه که هرچی سریع تر تشنج کنترل بشه بهتره
و احتمال عوارض ناشی از تشنج کمتر
و دیگه اینکه عوامل مختلف مث گرسنگی خستگی گرما سرما و...میتونن باعث تشنج بشن و حتی دارو آنتی هیستامین میتونه زمینه ساز باشه
دعا کنیم همه بچه های دنیا شاد و سلامت باشن...آمین
لیست پزشکهای فوق تخصص مغزو اعصاب کودکان در ایران:
دکتر محمودرضا اشرفی(فوق تخصص اعصاب کودکان) تهران دکتر پروانه کریم زاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر لادن افشارخاص(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ابوالفضل نصیریان(متخصص مغز و اعصاب)تهران دکتر سید حسن تنکابنی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر سید حسین حسنپور اونجی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محسن جوادزاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محمود محمدی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ناهید خسروشاهی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محمدمهدی تقدیری(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر فرهاد محولاتی شمس آبادی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر زرین تاج کیهانی دوست(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر غلامرضا زمانی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ازیتا توسلی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر فریده نجات(فوق تخصص جراحی اعصاب کودکان)تهران
دکتر جواد علاقبندراد(فوق تخصص روانپزشکی کودکان)تهران دکتر جواد محمودی قرائی(فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان)تهران
بین پزشکایی که لیسشتون اینجاست من دکتر لادن افشار خاص رو میدونم که خیلی خوبن. خواهرم خواهرزادمو میبره پیش ایشون برای تشنجش و خیلیییی خدا رو شکر بهتر شده حالش. هر چند وقت یه بار ویزیت میشه و تحت نظره کلا
مطبشون سمت ونکه اما قبل رفتن حتما تماس بگیرید که با وقت قبلی رفته باشید. شماره هاشون داخل سایت هست میتونین از اون طریق بردارین
سلام ببخشید من خیلی گرفتارم.......یه پست کوچولو میذارم...........انشالا میام سر فرصت جواب همه رو مید ...
سلام خانمی
پسر من تو ۱۰ روزگی تب کرد که بردینش بیمارستان و یک هفته تو آی سی یو بستری شد و بعد از یک ماه بعد پرش پلک پایینش شروع شده که اول کم بود ولی الان که شش ماهش شده بیشتر و دو چشمش میزنه و خیلی هم مثل بچه های بیشفعال هست میخواستم بدونم به نظرت بچم تشنج کرده ؟؟؟
منم تو بارداریم استرس داشتم ولی فکر میکنم همه اونهایی که اولین تجربه ی بارداریشونه استرس رو دارن
سلام به همه دوستان تراا خدا به من کمک کنید من ی پسر سه ساله دارم که 3 ماهه هر روز ی سری علائم داشت قرمز میشد دلدرد شدید میگرفت و منقبض میشه اما هوشیاری داره تو اون حال دکترا تشخیص نوعی صرع دادن تو این مدت همه روزها این علائم را داشته انواع ضد تشنج ها هم خورده به مدت 15 یا 20 روز جواب نداده عوض کردن نظری ندارین چیکار کنم من.. سه ماهه زندگی ندارم
اون حال که گفتم بهش دست میده فقط 15 یا بیست ثانیه هست... الان 11 روزه مینو تیورایدیزین 10 میخوره و 4 ...
و اینکه روزی 10 تا 20 بار اینجوری میشه.. شیراز هستم و هر جور دکتری بردم نوار ویدئویی گفت تشنجه ام ار ای گفت سالمه نمیدانم چه کاری مونده که نکردم خداا به هممون کمک کنه برام دعا کنید
راستی یادم رفت بگم دکتر محولاتی و اشرفی گفتن تشنج بچه من اسپاسم شیرخوارگی یا سلام هست اما دکتر خودش ...
سلام لطفا جواب بدین بچه من فقط دلدرد میگیره و قرمز میشه و یکم خیره میشه تو اون حالت تشخیص دکتر صرع هست روزی چندین بار ایا بچه شمام همین حالت ها را داره
من بچه خواهرم خیلی تشنج میکرد واقعا هممون خیلی ناراحت بودیم براش. خب خیلی کوچیکم بود اما خدا رو شکر دکتر لادن افشارخاص رو یکی از آشناها بهمون معرفی کرد بردیم پیش ایشون و الان خیلی حالش خوبه خدارو شکر. واقعا دستشون درد نکنه