2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808707 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانوما سال نوتون مبارک ان شا الله امسال سال سلامتی برا نی نی ها و خودتون باشه پسر من که یادتونه می لرزید شبیه وقتی که سردمونه یا چندشمون می شه گفتم که اشرفی گفت چیزیش نیست کیهانی دوست گفت تشنجه بردم دکتر غفرانی اونم گفت لرزشهای خوش خیم هستن و دارو نمی خواد الان با دکتر اشرفی میرم جلو گفت شش ماه یه بار بیار چک. sاadderin attack اسم مشکل پسرمه. میگفت تا ده بار هم توی روز ممکنه پیش بیاد ولی به مغز اسیب نمی زنه. توی اینترنت هم سرچ کردم فیلمایی از بعضی بچه ها می دیدم که همه ش در طول غذا خوردن می لرزیدن. مشکل پسر منم موقع نشستن فقط رخ میده من دختر اولیم هم تیک پرتاب شانه داشت. یعنی چند بار دیدم یه گوشه خیره میشه و سرش رو برمی گردونه طرف شونه و اون شونه ش رو پرتاب میکنه با دکتر کیهانی دوست چند سالی دارو خورد الان کاملا خوبه خدا رو شکر ولی دکتر کیهانی دوست سخت گیره اون قدر داروی دخترم رو ادامه داد تا نوارش نرمال نرمال شد پیش دکتر غفرانی که بودم دیدم داروی یه مریض رو که شش ماه بود تشنج نداشت میخواست قطع کنه می گفت شاید یکی اصلا تا اخر عمر نخواد نوارش نرمال بشه طفلک دختر من خیلی دارو خورد در حالی که کاملا کنترل شده بود حالا گذشته دیگه ان شا الله بچه های شما هم خوب میشن و فراموش می کنید این روزا رو
سلام اناهیتا جون. تو صفحات قبل دیدم که نوشتی دخترت ارتباط تصویری نداره. پسر منم اینجوریه. عکس العمل نداره اصلا خیلی نگرانم. اوایل به جز تشنجهای معمولش شبا دقیقا سه ساعت تا میخابید و چرتش میبرد و از خواب میپرید و دست و پا میزد. اون موقع نمیدونستم تشنجه ولی همون اوایل قطع شد. الان کلا چند دقیقه اول خوابش تشنج داره. اشرفی کلوزام داده انگار داره بهتر میشه. به جای تشنج اول خواب دو روزه که از خواب میپره و بعد ده ثانیه تند تند دست و پا میزنه و سرحال میشه. البته بعد میخوابونمش دوباره که دیگه میخوابه و چند ساعتی خوابه دخترت هنوز ارتباط تصویری نداره؟ نوار مغزاش چجوری بودن؟از اول تشنجو نشون میدادن؟ به من گفتن تشنج پسرم تونیک کلونیکه که از پشت یرش شروع میشه و توی کل سرش پخش میشه و پشت سرش شدیدتره. ام ار ای هم دوشنبه وقت داریم خیلی استرس دارم. احساس کردم شرایط بچه ام یه کم به دخترت شبیهه
دوستان کسی میدونه بچه که تشنج میکنه چرا نوارمغزش خوبه ولی خوب 1بارتشنج داشته
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
سلام به همگی...سما جون چقدر تو شرایط سختی هستی شک و دو دلی خیلیی بدههه...ولی خوب اشرفی رو که همه قبول دارن....آره منم همینو میگم ...آخه شنیدم خیلی از اپمای معمولی هم امکان داره نوازشون نرمال نباشه...ممکنه ینفر اصلا نوارش نرمال نشه خوووب...خوب ینفرم که تشنح میکنه نوارش نرمال باشه......اینقدر کلااافم که خدا میدونه.... لیلی جون انشالله که جواب ام ار ایش خوبه..بیا اینجا خبرشو بده من واتسم فعلا قطعه فقطبه اینجا دسترسی دارم..... شمیم جون خود دکترا هم نمیفهمن خواهر...متاسفانه مغز یکی از پیچیده تریناست که هنوز نتونستن بطور کامل کشفش کنن دیروز نشسذه بودم پای درد ودل خاله ام که دخترش سی پیه...میگفت اون موقع وقتی فهمیدیم سی پیه فقط دو سه ماه عقب تر بوده....ولی اینقدر امپول محرک مغزی بهش زدن که وقتی بردن ام ار ای گفتم دیگه وضعیتش خرابه هیچکار نمیشه کرد...صحبت پوزن ه ساله پیشه ها...پلی خوب خداروشکر الان علم خیلیی بهتر شده...... انشالله که نینیای همه و مخصوصا نینیای این تاپیک همیشه سالمو سرحال باشن آمیییین
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
لی لی جان اوایل تشنجا تو نوار نشون داده نمیشد ولی الان چرا.منم اوایل کلوزام میدادم الان نیترازپام.دکتر میگفت نیترازپام بهتره.دخترم هنوز ارتباط چشمی برقرار نمیکنه فقط گاهی که دراز کشیده باشه نگام میکنه ولی صداش میکنم برنمی گرده
وااای بن یو جون نگرانت شده بودیم زود واتس اپو درست کن ممنون اناهیتا جون یعنی دخترت عکس العمل شنیداری هم نداره, پسر منم سمت صدا کم میاد. کاش کنترل میشد من فردا شب وقت ام ار ای دارم نگرانم
سلام اناهیتا جون ببخشید دیر جواب دادم به اینترنت دسترسینداشتم بچه های منم شکر خدا بهترند تشنجهاشون خیلی کمتر شده از نظر ذهنی هم یه کوچولو پیشترفت داشتن شنبه غروب بردمشون پیش دکتر محولاتی راضی بود ازشون میگفت نوع تشنج بچه های من بدترین نوع تشنج هستش چون انواع تشنجها رو دارن به اصطلاح علمی بهش تشنج میکس میگن فعلا گفت اگه تشنجهاشون در این حد بمونه عالیه توکل بر خدا
اناهیتا جون بردی نتیجه رو بهم بگو حتما. من که اشرفی هنوز کنترل نکرده تشنجای پسرمو. از بیست روزگی شروع شده الان 4 ماه و نیمشه طفلی هنوز کنترل نشده. تاره ازمایشم بهم کامل نداده بودن. خودم پیگیری کردم. هفته پیش به اشرفی گفتم ازون ازمایشا که میفرستن المان واسش نمینویسین؟ گفت میخااای انجام بدی؟!!!!!!!!! گفتم بله باید علتشو بفهمیم دیگه بعد کلی ازمایش دیگه هم نوشت مثل گازهای خونی و ..... یه مشکلی هم با اشرفی دارم اینه که هیچ وقت سوالامو کامل جواب نمیده. شرح حالو خوب گوش نمیده... فیلم نشونش نیدم ده ثانیه اشو نگاه میکنه تا تهش نمیبینه نمیدونم چرااااا کلا انگار عجله داره. الان پسرم فنوبترب و سابریل و کلوزام میخوره ولی انگار نه انگار. حالا امشب ام ار ای دادیم ایشالا مشکلی نداشته باشه خیلی استرس دارم