2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808703 بازدید | 6396 پست

سلام دوستان

پسرم مشکوک به تشنج چند وقت به جایی خیره میشه و با صدا کردن و حتی تکون دانش واکنش نشون نمی ده 

می‌خوام ببرمش دکتر به نظرتون بین دکتر محمود رضا اشرفی و دکتر لادن افشار خاص کدوم بهتره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه . الی مهربان من دخترم هیچ وقت نوار مغزش مشکل نداشت کاملا سالم بود ولی تشخیص دکتر تشنج بو ...

سلام کیمیا جان میشه جواب منو بدید و درخواست دوستی منپ قبول کنید دختر منم جدیدا چششماش انگار نور اذیتش کنه به اون حالت پشت سرهم پلک میزنه و روهم فشار میده و گاهی چشمش هم جدیدا چشمک میزنه گاهی راست گاهی چپ نوار مغز گفت خداروشکر سالمه اما این حالت هست و میترسم تشنج باشه شما پیش کدوم دکتر بردید فیلم دارید من ببینم برای چه ام مشابه کوچولو شما هست یا نه که بتونم تشخیص بدم .تو روخدا جواب بدید خیلی نگرانم 

سلام کیمیا جان میشه جواب منو بدید و درخواست دوستی منپ قبول کنید دختر منم جدیدا چششماش انگار نور اذیت ...

عزیزم خیلی از دکترا تشنج پنهان رو نمیتونن از نوار مغز تشخیص بدن خواهش میکنم ببر دکتر کیهانی دوست بیمارستان مصطفی خمینی دختر منو کلی از این دکترای معتبر تشخیص ندادن

سلام دوستان پسرم مشکوک به تشنج چند وقت به جایی خیره میشه و با صدا کردن و حتی تکون دانش واکنش نشون ن ...

عزیرم علایم تشنج پنهان ببر فقط دکتر کیهانی دوست دختر منو تو سن پنج سالگی بعد کلی پسرفت تازه فقط ایشون تونست تشخیص بده من پیش همه بردم البته اشرفی رو هم شنیدم خوبه ولی محصولاتی تنکابنی کریم زاده و جواد زاده نتونستن تشخیص بدن

سلام.دختر من سه سال و چهارماهشه.هنوز حرف نمیزنه.فقط کلمه در حد محدود.دوماه پیش دکتر آقامخمدپور رفتم ...

عزیرم لادن افشار بیشتر تو اینترنت تبلیغ میکنن از نظر من هر دکتری که تبلیغش تو اینترنت زیاده نبر من خودم یه مادرم که خیلی مشکلات از قبیل دختر شما رو پشت سر گذاشتم من دکتر کیهانی دوست بیمارستان مصطفی خمینی رو پیشنهاد میکنم 

ن

عزیز میشه درخواست دوستی منو قبول کنید .من دخترم وقتی از تاریکی میاریم تو نور یا مثلاً یهو میایم جلوش یا بادم میخوره بهش اینطوری می‌کنه حالت عادی اینکار نمیکنه پیش سعید انوری بردم گفت که تحریک پذیری هست و تشنج نیست ولی گفت اگه زیاد شد کلوبازام ده یک هشتم صبح یک هشتم شب بدم حالا موندم با اینکه فیلم دید رو دخترم امتحان کرد و مطمئن بهم گفت این تحریک پذیرش بالاست تشنج‌ نیست چرا گفت زیاد شد کلوبازام داد و گفت هیچ عوارضی نداره وتو اینترنت داره خیلی عوارض 

پسر منم توی سه ماهگی این حالتو داشت. یه بارم وقتی صدای لباسشویی بلند شد اینطوری شد. یه بارم جلو آینه ...

عزیزم پسر منم اینجور شده ایا تشنج  بود؟۲بارم وقتی ازخواب بیدارمیشه سرش میلرزه