2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808589 بازدید | 6396 پست
سلام مهسان عزیز...خوب چیزی که مسلمه اینکه پسر شما تحت تاثیر تشنح هستش میدونی تشنج اگر تو ناحیه فرونتال رخ بده باعث تاخیر شناختی میشه روی چه حسابی به شما گفتن که پسرت اوتیسمه؟ میتونی تست ام چت رو سرچ کنی و انجام بدی برای پسرت اونوقت متوجه میشی خودت نگران نباش کار درمانیه ذهنی تاثیر خیلی مثبتی میذاره بازیهای مثل اب بازی شن بازی خمیر بازی هم همینطور الان یکم از قابلیتهای وسرت بگو..کارهایی مثل خط خطی....چیدن حلقه هوش و اینارو انجام میده؟ بشما اتاق تاریک رو ویشنهاد ندادن؟ پسرتو ببر توس اتاق تاریک و چراغ قوه بنداز رو اشیا نامشونو بگو تا فقط به هاله نور و اوندشی ذهنش منعطف بشه مطمئن باش بعد از یمدت بهتر میشه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بن یو جان در حال حاظر حلقه هوشو اگه دونه دونه بدم دستش با بی میلی میچینه و مکعب ها رو هم می دونه که باید رو هم بچینه و تا دوتا هم به سختی میچینه ولی علاقه نداره وای مهره های سوزنس رو با علاقه از جاش ور میاره توپ بازی می کنه و خیلی دوست داره حتی توپ بزرگ اندازه خودشو بلند می کنه و پرت میکنه
ولی خیلی لجبازه به گفته کاردرمانش کم تحمل!!!! و اگه احساس کنه اجباره هم کاری نمی کنه از پله نردبونی بالا میره دکمه هارو بعضی وقتا فشار میده در می زنه دستگیره درو یه مدت هرجا میرفت میکشید که باز کنه ولی الان کمتر سراغش میره چون میبینه نمی تونه از سطح شیب دار بالا میره ولی پایین اومدن میترسه و به سختی
بله تاثیر آب و ماسه خیلی خوبه و من تقریبا تعادل پسرمو مدیون دریا هستم و تابستون تا اونجایی که تونستیم از دریا استفاده کردیم چون راه رفتن رو ماسه ها و داخل موج ها خیلی سخت تره و برا روحیش هم خیلی خوب بود و از پرخاشگری و نا آرومیش کم میشد کاردرمانگرش هم می گفت دریا همه حسا رو باهم تحریک می کنه و کلا شاید بیشتر از جلسه کاردرمانی تاثیر داشته باشه و ما به تجربه دیدیم که با هر بار رفتن مهدی پیشرفت قابل توجهی می کرد و مهم تر از اون اذیت نمیشد تو دریا مثل جلسات کاردرمانی
دکتر اشرفی می کرد آسیب هایی که هست تو ام آر آی خیلی جزییه و به هوشش لطمه ای نزده و کاردرمانگش هم می گفت با چیزایی که ازس تعریف می کنید به نظر نمیاد کم توان ذهنی باشه ولی نتیجه قطعی رو بعد از همکاریش میشه داد
مهسان جان با چیزایی که کفتی پسرت خیلیم خوبه اصلا نگرانش نباش ببرش برای کلاس ذهنی و جسمیو حسی اما اصلا نگران نباش پسرت مشکلی نداره سعی کن از وجودش لذت ببری عزیزم مهسان پسرت تاخیر حرکتی هم داشت؟ میشه بگی مراحل حرکتیش چجوری و کی بود؟ پسر منم بیست ماهشه امل هنوز راه نیفتاده و فقط میشینه و سینه خیز میکنه مدل چهار دستوپا میشه اما نمیره
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
پسر منم غین پسر تو لجبازه شدییییدا هرچیزیو جنبه بازی داشته باشه قبول میکنه اما جنبه آموزشی رو نه اصلا بازیا رو خیلی سریع یاد میگیره اما به آموزشیا محل نمیده
بابای مهربان طی یک تحقیق دانشمندان اروپایی روغن م ا ر ی ج و ا ن ا و ح ش ی ش درمان اصلیه اوتیسم هم هست و این براشون ثابت شدست اما دارن تحقیق میکنن که ببین عوارض ناشی از مصرف این روغن که به طبع عوارض سنگینی هست اونقدری قابل کنترل هست که بشه این ریسک رو انحام داد یا نه
سلام معرفت جان روغن ام سی تی واسه پسر من بیشتر توی پیشرفت حرکتی تاثیر داشته تاذهنی ولی امیدوارم از لحاظ ذهنی هم پیشرفت کنه ولی تا حالا تاثیری ندیدم بابای مهربون ممنون بابت ااطلاعاتتون .درمورد ویتامین ب6آیا این قرص توی تکامل هم تاثیری داره ؟واینکه روغن کندر رو ازکجا میشه تهیه کرد وآیا درتکامل ذهنی تاثیری داره؟
ممنون بن یو جان انشاءالله راه رفتن مهدی برا من مثل معجزه بود فردای روزی که بردمش پیش اشرفی یا روز قبلش اگه اشتباه نکنم یه دفعه بین مبل و میز کنارش به اندازه یه قدم برداشت ولی خیلی می افتاد ولق میزد یک ماه طول کشید تا راه رفت بچم خیلی برا راه رفتنش تلاش کرد و مشخص بود که خیلی دلش میخواد بچه های دیگه تا وقتی کامل تعادل پیدا نکردن از کنار دیوار جدا نمی شدن ولی مهدی با وجودیکه میدونست میفته از دیوار و وسایل جدا می شد اولین قدمی ه از وسایل جدا شد 21 ماهگی بود و تقریبا 22 ماهگی میشد بگی راه میره یک ماه پیش که رقتم پیش اشرفی و گفت آسیب هاش تو ناحیه حرکتی بوده تازه فهمیدم برا پسرم چقدر این کارا سخت بوده قبلش فکر می کردم تنبلی میکنه😭
دور و بر من برخلاف اکثر شما پر از بچه هایی که از چهار ماه تا یکسال و خورده ای از مهدی کوچکترن و من تقریبا یک روز در میون با همشون سروکار دارم و خودتون حساب کنین وقتی میبینم اونی که هنوز یکسالش نشده کلمه میگه و تقلید می کنه و خونواده هاشون ازم میپرسن مهدی این کارا رو می کنه چه حالی میشم ولی براشوم آیه الکرسی میخونم که یه وقت ناخواسته تو چشم نیان وبا مریض شدن یکیشون که روز قبلش پیشم بوده اعصابم بهم میریزه که یه وقت فک نکنن تو چش من اومده باشه بچشون خیلی شرایط سختیه ولی به قول شوهرم اگه مهدی رو از بقیه جدا کنیم بعد ها باید کلی وقت بزاریم تا بتونه تو جمع بیاد و با بچه های دیگه بازی کنه و از انزوا در بیاد
سلام بابای مهربون محمد حسین سه روزه بعضی وقتا بدنش میلرزه یعنی اینم تشنجه ؟ محمد حسین صدا در میاره اما اصلا حتی یه حرفم نمیگه فقط موقع بازی با خودش جیغ میکشه و میخند. منم اصلا نمیشناسه هر چی صداش میکنبم اصلا نه اهمیت میده نه نگاه میکنه
سلام دوستان عزیز پسر من ١٦ماهشه ده ماهگی تشنج بر اثر تب داشته و اینکه دور سرش کوچیکه دکتر پسرم محولاتیه پسر من هنوز راه نمیره مستقل یعنی با کمک دیوار میره مستقل هم دو سه قدم فقط میره تو چکاپ یکسالگیش دکتر گفتن فعلا طبیعیه و اگر ببینم تاخیر داره باید ام ار ای بده البته پسر من نشستنشم ٩ماه بود چهاردستو پاهم ١١ حالا میخواستم بپرسم ام ار ای چجوریه باید بیهوش بشن یا مثل نوار مغز با داروی خواب اوره مرسی اگه کمکم کنید
بلاخره منم بزرگ شدم منم مامان شدم مامانه یه پسمل خوشمل......آرسام جونم 19 خرداد 93 اومد تو بغلم