2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808696 بازدید | 6396 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شرمنده من شیفت بودم نتونستم پستارو بخونم محمد حسین 14 ماهشه مغزش قسمت پس سری و پاریتال آسیب دیده الانم فقط دراز کش هستش چشماش نیستاگموس داره درکش در حد یه بچه سه ماهه هست نه میسینه نه حرف میزنه هیچی اما جنب و جوش زیاد داره
الان دوسال و سه ماه اش هست نه گردن میگیره نه رشد میکنه فقط قدش بلند میشه. اول تشخیص دادن اسپاسم عضلانی هایپر پلکسیا هست بعد دیدن تشنج شدید داره چندین بار مرکز طبی بستری کردن بیمارستان مفید بستری شد بعضی روزها اصلا نمی خوابه. الانم نمونه عضله گرفتن ببرنش پیش دکتر نفیسی
سلام نه آرزو جان گمتر نشده هنوزم داره میگرن تا سن بلوغ ادامه داره اکثرا اما هیجوقت نگفته بودن که قرص بخوره شاید اگر قرص مصرف میکرد یمدت کلا خوبدمیشد
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
من دیروز محمد و مهدی رو بردم پیش دکترشون ازش خواستم براشون روغن ام سی تی بنویسه حالا از دیروز روزی 20سی سی براشون شروع کردم کسی تا به حال برا بچه اش استفاده کرده نتیجه اش رو بگه؟با اینکه مهدی بعضی مواقع تشنج داره ولی کوچیک دکتر داروی نیترازپام شون رو کم کرد گفت تا ی کم هوشیارتر بشن میترسم منیدونم چکار کنم
سلام بابای مهربون از اینکه دختر گلت حالش بهتر شده خیلی خوشحال شدم انشاالله که هر روز شاهد پیشرفتهای بهتر و بیشتری ازش باشید من راجب روغن نارگیل از دکتر پرسیدم دوز خاصی بهم نداد گفت هر اندازه که میتونی بده دوز خاصی نداره به شما چی گفت؟