2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808707 بازدید | 6396 پست
از مهمترین فواید گلوتامین : سرعت بخشیدن به ریکاوری و بازسازی عضلات پس از تمرین مقابله با هورمون کورتیزول که این هورون باعث فرسایش و تحلیل عضلات می شود. سیستم ایمنی بدن را که بر اثر تمرینات سنگین تضعیف می گردد را تقویت می کند. باعث سرعت بخشیدن به سوخت چربی های بدن می گردد. به بدن کمک می کند مواد غذایی را بهتر جذب کند. و در جابه جایی اسید آمینه های دیگر نقش اساسی ایفا می کند.
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
ممنون بابای مهربون و گلی خان اون تشنج که شدبد بود و به علت اون بردیمش دکتر اونا با اولین دوز دارو قطع شدن بعد اون تشنجاش مثل شکلک در آوردن شد الانم داره اما خیلی کم در حد یک ثانیه محمد حسین دیر گردن گرفت تا دو ماه پیش هم با اینکه تشنج داشت گردن میگرفت تا اینکه این داروها رو خورد کلا گردنش خم شده عقب راستی میخواستم بپرسم کسی اینجا ام ار آی بچش مشکل دار هست ؟ آخه محمد حسین هیچی نمیفهمه فقط بلده وقتی باهاش حرف میزنیم بخنده دارم دیوونه میشم از اینکه نکنه عقب مانده ذهنی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ، دوشنبه هفته گذشته دوباره رفتم مطب محولاتی ، نوار گرفت و نوارش بد بود و همچنان تشنجای امیرعلی از آخرین باری که پست گذاشتم کنترل نشده ، این دفعه محولاتی لامیکتال داده و میخواد ترکیب لامیکتال ، اورفریل و زونیسامایدو امتحان کنه البته لوبل هم میگیره ، محولاتی گفت اسپاسم شیرخوارگی با رشد بچه به سندرم لنوکس تبدیل میشه که انواع تشنجهارو در برمیگیره از جمله پلک زدن، پرش ، خیره شدن و ... که امیرعلی هم از این دسته هست و درمان این نوع که میکس تایپ هست سخته . روغن ام سی تی از داروحانه طبقه اول مطب محولاتی گرفتم ولی دکتر گفت چون میزان انرژیش معلوم نیست نمیدونه چه دوزی باید بده ، لطفا اگه شما اون مارکی که تهیه کردید نوشته انرژیش چقدر هست ، بهم معرفی کنید . ممنونم
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
مامان محمد ؛ لطفا شکلکهای پسرتو توضیح بده ، امیرعلی اردیبهشت امسال تشنج 6دقیقه ای داشته بدون نفس و با اسپاسم شدید که توی پستهای مربوط به اردیبهشت توضیح دادم ، بعد اون تشنج از خودش شکلک درمیاورد ، محولاتی گفت اینا تشنج نیست و اگه ادامه پیدا کرد ببر برای ال تی ام که مانیتورینگ بشه حتی توی بیداری ازش نوار گرفت ولی نوارش سالم بود (البته زمان مصرف سیناکتن بود ) و بردمش مرکز طبی پیش دکتر بدو و اونم گفت این حرکان تشنج نیست ولی بهش میگیم حرکات اضافی که در اثر آسیبی که تشنج به مغز وارد کرده ایجاد شده و درمانش خیلی سخته و حتی با موبایل خودش ازش فیلم گرفت و گفت میذاره توی سایتی که بیش از یکصد دکتر فوف تخصص اطفال داخل و خارج کشور عضو هستن تا نظر اونارو هم داشته باشه و اونا هم گفتن تشنج نیست و حرکات اضافی هست . یکماه طول کشید خودبخود بدون دارو خوب شد البته در این مدت تشنج نکرد تا خوب شد . دهنشو مثل جویدن غذا باز میکرد و بعد دو تا دستاشو همزمان با شکل خاصی بالا میاورد و اینو مثل تیک مدام انجام میداد. واقعا اعصابم بهم میریخت اینجوری میدیدمش .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
سلام منیژه جان به خاطر پسرتون خیلی ناراحت شدم ولی امیدت به خدا باشه انشاله این داروهاجواب میده این سندرم منم خیلی نگران می کنه .پسرمن هم چند روزی گاهی اوقات دندوناشو به هم فشار میده مثل کسی که حرص میخوره خودش رو سفت می کنه ولی توی این حالت کاملا هوشیاره ویه جورایی احساس می کنم عمدا این حرکت رو انجام میده یعنی این حرکتش میتونه مشکوک باشه؟البته دندون های نیشش هم داره درمیاد میتونه به هم ربط داشته باشه؟
سلام بهمه مامان محمد پسرت چند وقتش؟ از لحاظ حرکتی چجوریه مشکلش چیه؟ منیژه جون یعنی حتی اگه تشنا کنترل بشه باز تبدیل میشه به سندروم لنوکس؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
منیژه جون خیلی ناراخت شدم عزیز دلم کاری از دستم برنمیاد جز دعا کردن انشالله خدا سه نگاه خاااص به همه بچه های تاپیک بندازه
مامان محمد پسر شما مغزش اسیب دیدست؟ تو آسیبهایی مثل اتتوئید بروز این حرکات هست و حرکات اضافه بصورت شکلک درآوردن نمود پیدا میکنه اما بعضی وقتها عوض کردن دارو و یا داروی جدید مصرف کردن سبب اینجور دیس کینزی ها میشه
مامان محمد پسر شما مغزش اسیب دیدست؟ تو آسیبهایی مثل اتتوئید بروز این حرکات هست و حرکات اضافه بصورت شکلک درآوردن نمود پیدا میکنه اما بعضی وقتها عوض کردن دارو و یا داروی جدید مصرف کردن سبب اینجور دیس کینزی ها میشه
سلام اگر دکتر خوب و خداشناس بخواهید دکتر سید حسین حسن پور اونجی عالی من پسرم با یک ویزیت فهمید تشنج داره از بس شیطنت می کرد ولی دکتر انوری 10 ماه پیش نفهمید و برای تیکش هم قرص داد قطع شد
آسمانن جان نه تهران نیستم عزیزم والله میتونی زنگ بزنی اطلاعات تلفنیه تهران شمازه مطبشو گیر بیاری