امشب شوهرم چون قهربودیم من خونه عموش بودم اون اومدوجواب سلامم ندادنگامم نکرد.بازگفتم سلام عزیزم خسته نباشید گف سلام رف اونورنشست.بیشوربیشخصیت.اصلامحلم نداد.تااومدسرسفره بشینه شلوارش جرخورد😂😂شورتش ومن خریده بودم معلوم شد قرمززژزز😂😂ترکیدم حقش بود.منم فهمیدم انقدخاله زنکه ظهر دعوامون و برای عموش گفته.بنظرتون درکل زندگی ما ک کلا دعواهای ناجوره چون عاشق همیم ادامه پیداکنه ومریض ترشم یاجداشم و درس بخونم وکیل شم نگیداگه عاشقیددعواچیه چون بیماره بی اعصابه روانیه ولی عاشق همیم.نمیدونم چمونه😭
مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این عادتو که بره جیک و پوک زندگیتونو به دیگران بگه از سرش بنداز.
و قانون بزارید که تحت هر شرایطی، حتی بعد از بدترین دعوا هم جلوی بقیه کاملا روابطتون عادی و با احترام و محبت باشه. برگشتید خونه هرچقدر خواستید دعوا کنید.
حتما از راهنمایی های نی نی سایتی ها استفاده کرده بنده خدا خواسته دلبری کنه
گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
اگه شورتشو خودش ميخريد و مثلا رنگ آبي، ممكن بود شلوارش جر نخوره؟؟؟!!!!
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀 ا انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱 جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃 ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمانبشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
قدیما که شوهرم عقد بودیم اومد خونه بابام نشسته بود من بش پیامک زدم و نوشتم شلوارت پاره شده طفلی رنگش عین گچ شد آروم رفت بیرون.بعد که اومد تو سرشو تکون داد 🤣🤣دلم خنک شد
👇👇👇خانما آقایون لیدی اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆 من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁 وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁