2777
2789

رو دختر من ک تاثیری نداره

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن وقتشه دخترت  چن وقت استفاده کردی  اخه خاله ام خیلی ذوق کرده ک اینو گرفته

دوسالشه حدود۱ساله استفاده کردم

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

من زینک گرفتم چند دوره هم استفاده کردم تاثییری نداشت الان دکتر پسرم شربت ویتامکس رازی رو تجویز کرد دو هفته دارم بهش میدم واقعاعالی بود چون گل پسر من روزی یه وعده غذای کاملم نمیخورد باید با هزار کلک و بازی بهش چندتا قاشق سوپ میدادم الان خودش همش میگه مه مه دده😁

قدش یا سیستم ایمنیش چی

قدش خوبه سیستم ایمنیش تقریبا ضعیفه