2777
2789
عنوان

حساسیت ب پنی سیلین

2946 بازدید | 12 پست

خانوما من امروز رفتم دکتر،معاینه کرد گفت چرک داری،واسم پنی سیلین تجویز کرد ولی الان ک تست کردم،مشکوک ب حساسیت بودم،حالا جایگزینی داره ک برم دکتر برام عوضش کن؟

خدایا خودت حافظ و نگهدار گل پسرام باش،الهی شکرت😍❤💞

نزنیییییییییییییییی

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کپسول میدن منتهی کمی دوره درمان طولانی تر میشه دیگه. احتمالا ازیترومایسین بدن یا سفکسیم

اره مترونیدازول هم داده ک قرار بوده بعد اتمام امپولا قرصو بخورم

قرصشو بخور ولی امپولش ی چیز دیگه اس.. منم حساسیت دارم حتی با تست هم حالم بد میشه

منم امروز فهمیدم حساسیت دارم،قبلا نداشتم

منم امروز فهمیدم حساسیت دارم،قبلا نداشتم

همیشه قبلش تست بده چون ممکنه تغییر کنه. برا من چون پنی سیلین خییلی سنگین و قویه بعدش حالت گر گرفتگی و انفجار دارم یبار، 7 سالم بود دکتر بدون تست زد بعدش دنیا دور سرم چرخید و غش کردم دیگ نزدم تا دو سال پیش با تستشم تا پای غش کردن رفتم

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏
همیشه قبلش تست بده چون ممکنه تغییر کنه. برا من چون پنی سیلین خییلی سنگین و قویه بعدش حالت گر گرفتگی ...

وااای منم حالت تهوع داشتم و جای آمپول متورم و حالت دون دون شد

وااای منم حالت تهوع داشتم و جای آمپول متورم و حالت دون دون شد

یبار دکتر گف کسانی ک حساسیت دارن با میزانی ک برا تست زده میشه هم ممکنه اتفاق بدی براشون بیوفته.. حالا فک کن من دفعه اول ممکن بوده بمیرم😒

یبار دکتر گف کسانی ک حساسیت دارن با میزانی ک برا تست زده میشه هم ممکنه اتفاق بدی براشون بیوفته.. حال ...

خدا نکنه عزیزم،باز خداروشکر تست میکنن،اگه بدون تست باشه ک معلوم نمیشه چ بلایی سرمون میاد

خدا نکنه عزیزم،باز خداروشکر تست میکنن،اگه بدون تست باشه ک معلوم نمیشه چ بلایی سرمون میاد

انشاالله هیچ وقت پنی سیلین لازم نشیم

کاش واکسنم تست میکردن

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
کاش واکسنم تست میکردن

اره اگه تست داشته باشه خوبه،امروزه ب همه چی حساس شدیم،ب اکثرا داروها هم حساسم😕