2777
2789
عنوان

بعضیا دلشون خوشه بچه تربیت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 37 پست

یه مهمون داشتم بچه اش تو یخچال و اجاق گاز چیزی نمونده بود که باز نکنه و نخوره همش میگفت اینو بده اونو بده مادرش اصلا نگفت بی اجازه نباید باز کنی و...میگفت ماشااله تو خوردن بچه ام کم نمیاره

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

من نمیگم بچه رو دعوا کنن ولی یاد بدن حداقل بگن کارش اشتباهه تا دیگه تکرار نکنن بخدا اینا فردا میشن بچه شلخته و کثیف وبال خودشون میشن بعدم بدبخت شوهرا و زناشون 

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسربچه پنج ساله دراورده جیش کرده وسط خونه.مامانش میگه جیش بچه پاکه 

واا🤤🤤🤤🤤

کلاازوقتی که دنیامیان ادرارومدفوعشون نجسه

درس نمیخونن احیانا مگه قدیمه متناسب باافکارپیرزنای بی سوادحرف میزنن یخورده حکم شرعی بخونن برن اینترنت بزنن ببینن 

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

واقعا بچه ایینه تمام نما پدرو مادره زشته من اگه بچه دارشدم جوری تربیتش میکنم ک بهش افتخار کنم بعدم هرکس بچمو دید بگه معلومه پدرومادرش تربیتش کردن 

واا🤤🤤🤤🤤 کلاازوقتی که دنیامیان ادرارومدفوعشون نجسه درس نمیخونن احیانا مگه قدیمه متناسب باافکارپ ...

نه بابا تازه افتخارم میکنن .میگن پسر میتونه دربیاره 😅😅😅😅😅😅😅😅😅

بعضیا خیلی عقده ای هستن از بچشون بدترین شکل استفاده میکنن من زن سراغ دارم میره خونهمادرشوهرش  جاریاش برا اینکه اونا رو حرص بده میزاره بچه هاش اذیت کنن هیچی هم نمیگه اگه چیزیم بگن دم تکون میده قهر میکنه

فقط وقت وقت وقت 

بزاریدبرابچه

بااحترام بااسم وادب  بایدصداش کنن

بهش شخصیت بدن خسته شدن هم باارامش بفهمونن نمیتونن 

بچه نبایددعوابشه

یکی دوباردستش وبگیرن ببرن اتاق بگن نبایدکارزشت کنن متوجه میشه بچه تا۷سال فراموش میکنه تنبیه ودعواوحرف رو

بایدپدرومادرپشتش باشن اگاهش کنن تازمینه بشه براش

ای وای داغ دل من تازه شد مایه فامیل داریم دخترش خیلی بی ادبه خیلی...... تو خونه من جیش کرد مامانش خندید گفت چون توحساسی اینجوری شد نکرد موکت و بشوره میاد همه جارو بهم میریزه انگارنه انگار اولاش هیچی نمیگفتم میگفتم فامیل ولی بعددیگه قطع رابطه کردم بدون دمپایی میرف دستشویی پاهاشو نمیشست سر سفره ب همه چیز انگشت میزد اههههههههههـ

نه بابا تازه افتخارم میکنن .میگن پسر میتونه دربیاره 😅😅😅😅😅😅😅😅😅

اه اه چه پسرچه دختر 

پسروبه اونجاش افتخارمیدن این چه افکاریه

مهم تربیته که بهش افتخارکنن چقدرکوته فکر

بچه ها خیلی باهوشن بخدا زود یاد میگیرن نمیخواد  بادعوا با قربون صدقه شبی دختر خاله ام۴ سالشه تو اتاقم بود بهش گفتم خاله پشتت بکن به من تالباسم عوض کنم گفت چشم بعد ک عوض کردم گفتم مرسی ک نگاه نکردی گفت جایه شخصی رو ک کسی نباید ببینه انقدر ذوقشو کردم گفتم افرین جز اینه ک مادر پدرش یادش دادن

اه اه چه پسرچه دختر  پسروبه اونجاش افتخارمیدن این چه افکاریه مهم تربیته که بهش افتخارکنن چقدر ...

نمیدونم والا چی بگم .مادرش تو ظاهر ببینی انقد قروناز داره که .فکرشم نمیکنی انقد کثیف باشه

وای چرا دور منم زیاده .منم حساسم .

من بفهمم روتربیت بچه وقت نذاشتن اصلازیادرفت وامدندارم کسیم که میادمیدونه من روتربیت بچه حساسم واصلانمیزارم پسرموبااسم کوچیک ویاباحالت حرکات وادوات صداش کنن چون خودمم باادب واحترام صداش میکنم متوجه میشن