2777
2789
عنوان

بعضیا دلشون خوشه بچه تربیت میکنن

342 بازدید | 37 پست

یه فامیل داریم وقتی بچه هاش خونه کسیو کثیف میکنن بعد کسی میگه چرا کثیف کردی ب بچه مامانه میگه مگه جاروبرقی نداری خب جارو بکشید چرا نمیگه مامان درسته نباید اشغال کف خونه بریزی انگار تو طویله بزرگ شدن یا مثلا یه نفر بود بچه اش مبل خونه پدر خودشو با خودکار و ماژیک کثیف کرده بود بعد ابجیش گفت نگاه کن بچه ات مبلو چیکار کرده مامانه گفت دلش خواسته خونه اقاجونشه .وای چقدر بیشعور اصلا خونه هرکس نباید بچه رو تشویق کنی باید بگی ک اشتباه کردی تربیتش کنی

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر همینه که سایت سایپا یه دقیقه ای بسته میشه😁

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

والاقدیم بچه ها۱۰تابودن ازینکارانمیکردن

الان که ۱دونس میگن کافیه اونم اینجوری تربیت میکنن

واقعاچرابعضیاکه یکی دارن روتربیتشون وقت نمیزارن

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

همین بچه هایی که اینجوری بارمیان فردابلای جون پدرمادرمیشن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

همين بچه ها تهش ميشن بلاي جونشون

بيشترين عذاب بچه بد براي پدر و مادرش هست

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

آخ آخ منم یه مورد مهمون داشتم یعنی هرچی وسیله داشتم بردم تو یه اتاق ریختم....کل خونه از دیوار و یخچال و تی وی با کاکائو یکی بود....دستشویی  پر از پوشک بچه..یه هفته بودن..

درست میشه دایی  

اینکه بعضیها جلو بقیه دم از تربیت بچه خودشون میزنن و بعد میفهمی اصلا تربیت ندارن لج منو درمیارن 

دخترمن یه قسمت از خونه را نوشته بود یه بنده خدایی اومد کلی نصیحت که بچه را اینجوری واونجوری تربیت میکنن بعدا که رفتیم خونش کله خونه را به گند کشیده بود و کلی اخلاق گند داشت

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

ببين مهمون داشتم يه پسر داشت از پسر خودم بزرگتر ،يعني حالم ازش بهم ميخوره مدام دستشو تو دماغش ميكرد ميماليد اينور اونور

انقد حرص خوردم كبود شدم،بعد به شوهرم داشتم نق ميز م ميگفت چه انتظاري داري،من زارم با باباش صحبت ميكنم همينجور دستش تو دماغشه در مياره انگار نه انگار

حالا اين يه سر سوزن از تربيت خانوادگيشون بود

هر كس مرا برنجاند خدا را رنجانده است