وای من دارم لاغر میکنم. باسن که نداشتم الان همونم اب شده. دوست دارم چربیهای اصافیه خودمو تزریق کنم به باسن. دکتر باقری تو کرج بهترین دکتره. تازه خیلی هم قیمتاش کمتر از دکترای دیگست. من شاید برم پیشش ولی خجالت میکشم چون اقاست
ببخشید من شنیدم با تزریق چربی نهایتا فقط یه سایز سینه ها بزرگتر میشن، شما هم همینطور بودین؟ الان بعد از چند سال از اون مقداری که تزریق کردین چقدرش براتون مونده
سلام عزیزم حالتون خوبه ببخشید من شنیدم با تزریق چربی نهایتا فقط یه سایز سینه ها بزرگتر میشن، شما هم ...
سللام عزیزم
من سایز سینهام ۷۰ الی ۷۵ بود ۸۵ شد مجرد بودم انجام دادم بعدم ازدواج کردم و باردار شدم هنوز مشکل خاصی ندارم البته من اضلا شیر ندادم ب بچم شیر خشک دادم حالا کسایی ک شیر میدن صد درصد سینه افتاده میشه یه مقدار برای مدتی
سللام عزیزم من سایز سینهام ۷۰ الی ۷۵ بود ۸۵ شد مجرد بودم انجام دادم بعدم ازدواج کردم و باردار ...
سلام عزیزم میشه یکم بیشتر توضیح بدی روند کار چطور بود برداشت چربی رو خیلی وحشتناک تعریف میکنن خیلی درد داره؟ یا جای برداشت چربی گود میشه؟ با بیهوشی کامل تزریق میکنن؟ و بعد تزریق تا چند وقت دردش خیلی زیاده؟ ببیخشید خیلی سوال کردم