2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی دلم می خواست پروتز سینه انجام بدم ولی وقتی رفتم پیش دکتر مریم شریفی بهم گفت می تونم تزریق چر ...

سلام دوست عزيزم، دكتر شريفي تهران هستن؟ مشكلي براتون پيش نيومد؟ هزينه ش چقدر شد؟

من سینه های خیلی کوچیکی داشتم خیلی دوست داشتم پروتز انجام بدم ولی می ترسیدم برای همین کلی دنبال دکتر خوب گشتم بعد با معرفی چند نفر رفتم پیش دکتر بخشایی کیا و خداروشکر پروتز سینه انجام دادم و الان خیلی راضیم و سینه های خیلی خوش فرمی دارم و اندازه پروتزی که برام انتخاب کرده خیلی متناسب با بدنم هستش 

الان هشت ماهی هست از عملم میگذره با این شرایط کرونا خیلی می ترسم برم برای همین با دکترم هماهنگ کردم از طریق مشاوره آنلاینی که داره ویزیت شدم و خداروشکر خیلی خوب و راحت بودم و اصلا نیازی نبود از خونه بری بیرون 
من لینک نوبت دهی ایشون میزارم اگر کسی خواست مشاوره بگیره به نظر من دکتر خوبیه و بهتر از اینه که بخوایی بری مطب 
https://mavarateb.com/doctor/دکتر_علیرضا_بخشایی_کیا