2777
2789

وای من دارم لاغر میکنم. باسن که نداشتم الان همونم اب شده. دوست دارم چربیهای اصافیه خودمو تزریق کنم به باسن. دکتر باقری تو کرج بهترین دکتره. تازه خیلی هم قیمتاش کمتر از دکترای دیگست. من شاید برم پیشش ولی خجالت میکشم چون اقاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم انجام دادم خیلی راضی بودم  سایز سینه خودم 80 بود ولی میخواستم بالا سینم پر بشه   ...

سلام بابت این پیامتون مزاحم شدم یکم راهنمایی میخواستم و چند سوال 

ازاون سال تاالان راضی هستین؟ 

دکترتون اسمش چیه 

درد نداره؟

سلام بله راضیم دکتر خورشیدی فر

سلام عزیزم حالتون خوبه

ببخشید من شنیدم با تزریق چربی نهایتا فقط یه سایز سینه ها بزرگتر میشن، شما هم همینطور بودین؟ الان بعد از چند سال از اون مقداری که تزریق کردین چقدرش براتون مونده

و اینکه سینه هاتون نامتقارن نشد؟ 

سلام عزیزم حالتون خوبه ببخشید من شنیدم با تزریق چربی نهایتا فقط یه سایز سینه ها بزرگتر میشن، شما هم ...

سللام عزیزم 

من سایز سینهام ۷۰ الی ۷۵ بود ۸۵ شد مجرد بودم انجام دادم بعدم ازدواج کردم و باردار شدم هنوز مشکل خاصی ندارم البته من اضلا شیر ندادم ب بچم شیر خشک دادم حالا کسایی ک شیر میدن صد درصد سینه افتاده میشه یه مقدار برای مدتی

سللام عزیزم  من سایز سینهام ۷۰ الی ۷۵ بود ۸۵ شد مجرد بودم انجام دادم بعدم ازدواج کردم و باردار ...

سلام عزیزم میشه یکم بیشتر توضیح بدی روند کار چطور بود برداشت چربی رو خیلی وحشتناک تعریف میکنن خیلی درد داره؟ یا جای برداشت چربی گود میشه؟ با بیهوشی کامل تزریق میکنن؟ و بعد تزریق تا چند وقت دردش خیلی زیاده؟ ببیخشید خیلی سوال کردم 

سلام عزیزم میشه یکم بیشتر توضیح بدی روند کار چطور بود برداشت چربی رو خیلی وحشتناک تعریف میکنن خیلی د ...

سلام عزیزم 

من با بی حسی انجام دادم فقط تنها قسمتش ک یکمی درد داره تزریق امپول های بی حسی ب سینه هست ولی بازم بستگی ب استانه درد داره 

من از پهلوهام چربی برداشت حین کار اذیت نمیشید بیاید خونه یکمی درد داره بعدش اوکی میشه ن جای برداشت چربی گود نشده

سلام عزیزم  من با بی حسی انجام دادم فقط تنها قسمتش ک یکمی درد داره تزریق امپول های بی حسی ب سی ...

ممنون از اینکه پاسخ دادید فقط هزینش چقدر میشه شما اون موقع چقدر هزینه کردی و اسم دکترتونم میشه بگید