وای نه خوش بحالت روانی شدم😫خیلی وحشتناک بود از اول بارداری تا دو هفته پیش ۵۸بودم دو هفته پیشم فقط ۳۰۰گرم اضافه کردم تازه ک اونم احتمالا مال شلوار جینم بود.تازه ی هفته اس خداروشکر میخورم
فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
پیاده روی کن تحرک داشته باش.من هی از همون اول هی پیاده روی داشتم و کار زیاد میکردم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
وای نه خوش بحالت روانی شدم😫خیلی وحشتناک بود از اول بارداری تا دو هفته پیش ۵۸بودم دو هفته پیشم فقط ۳ ...
عزیزم هفته چندشروع شد وتا چندهفته ادامه داشت؟
من تقریبا یه هفته س شرو شده
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
عزیزم هفته چندشروع شد وتا چندهفته ادامه داشت؟ من تقریبا یه هفته س شرو شده
من دقیق یادم نیست هفته ۶یا هفت بود تا ۱۳هفتگی دقیقا.راستی شکلات بخور حتما.من ۱۳هفتگی ک برا غربالگری رفتم مجبور شدم شکلات زیاد بخورم بخاطر سونو ک از همون روز ویارم خوب شد.فشارمم همش پایینه رو ۹.بخاطر افت فشارم هست بدتر میشی من هی ترش هم میخوردم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دقیق یادم نیست هفته ۶یا هفت بود تا ۱۳هفتگی دقیقا.راستی شکلات بخور حتما.من ۱۳هفتگی ک برا غربالگری ...
منم فشارم پایینه.سه روزه سرم میزنم وامپول رانیتدین خوبم میترسم دوباره بیاد سراغم ۴ روز حالم وحشتناک بود نون خشک هم نمیتونستم بخورم.امیدوارم دیگه اونجوری نشم
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
منم فشارم پایینه.سه روزه سرم میزنم وامپول رانیتدین خوبم میترسم دوباره بیاد سراغم ۴ روز حالم وحشتناک ...
ان شالله نمیشی شکلات ب زور تا میتونی بخور ببین چجور خوب میشی امتحان کن
1
5
10
15
20
25
30
35
40