2777
2789

من الان ۳۷ هفته و ۵ روزمه و حدودا ۲ هفتس ک خورده درد دارم و دهانه رحمم دیگه ۱ سانت باز شد تاامروز ک رفتم دکتر گفت ۳ سانت باز شدی 

حالا بازم میگه ک صبر میکنیم چون هنوز فرصت داری 

یا گفت میتوتی شنبع بری معاینه بشی اگه ۴ سانت شده امپول فشار بزنیم دردات شروع بشه 

ولی من دوست ندارم امپول فشار بزنم 

نمیشه بدون امپول فشار دردای اصلیم شروع بشه ؟

حسابی پیاده روی کن!  زندایی من با آناناس درد هاش شروع شد بچه 4 کیلویی مثل آب خوردن زایید😁

شنیدم قرص گل مغربی و روغن کرچک هم خوبه! 

فقط تخم شوید و زعفرون نخور

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

سلام گلم منم چندروز درد داشتم اما دهانه رحم باز نشده بود دیگه کیسه اب پاره شد مجبور شدن فشار زدن دوساعته نی نی دنیا اومد! اصلا نترسی  یوقتا 

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابی پیاده روی کن!  زندایی من با آناناس درد هاش شروع شد بچه 4 کیلویی مثل آب خوردن زایید😁 شنی ...

مرسی عزیزم 

قرصو ک میترسم بخورم 

ولی اناناسو باید بخورم 

سلام گلم منم چندروز درد داشتم اما دهانه رحم باز نشده بود دیگه کیسه اب پاره شد مجبور شدن فشار زدن دوس ...

امپول فشار بدتر نیست ؟

میترسم دردام ۳ برابر بشه 😣

امپول فشار بدتر نیست ؟ میترسم دردام ۳ برابر بشه 😣

خب بهرحال درد رو باید کشید! اصلا از زایمان نترس واقعا مثل یک خواب میگذره سریع 

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

استارتر خرده دردات چطوريه؟آخه من سزارينم و معاينه نشدم حالا همش فكر ميكنم تا ٥ روز ديگه دردم ميگيره،نميدونم چرا حالا كه همه چي واسه سزارين جور شده منتظرم دردم بگيره

تخم شويد بده؟

آره درد کاذب میده! 

مادر شوهرم پیله خواهر شوهرم کرد میگفت بخور خوبه! 

بیچاره یه هفته درد کشید زایمان نمی‌کرد، آخر از خستگی سر زایمان بیهوش میشه با وکیوم بچه رو میکشن... 

دکترش هم گفته بود زعفرون و تخم شوید خوب نیس، احتمال زردی تو نی نی هم میره بالا

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
مرسی عزیزم  قرصو ک میترسم بخورم  ولی اناناسو باید بخورم

آره خیلی خوبه!  شکم نرم میکنه بعد زایمان یبوست نمیگیری... 

یه آناناس رسیده بزرگ بگیر تو سه نوبت 6ساعتی تنهایی بخور (یعنی تو 18 ساعت) همین بین هم پیاده روی کن! 

برسی به 5 سانت زود زایمان میکنی انشاالله

استارتر خرده دردات چطوريه؟آخه من سزارينم و معاينه نشدم حالا همش فكر ميكنم تا ٥ روز ديگه دردم ميگيره، ...

مثل زمانی ک میخوای پریود بشی 

و ابنکه پریود نمیشیییی 

شما چی درد داری اصلا علائم زایمان داری؟ من هیچی به هیچی انگار نه انگار...میترسم تا آخر دردم نگیر ...

من جمعه ميشم ٣٨ هفته،اين تيكره زمانه سزارينمه

والا الان چند روزه همش كمر درد و اينا دارم مثل زمان پريودم ميشم،ميترسم دردم بگيره،ديشبم بچم انقدر تكون ميخورد كلافم كرد