2777
2789

💎🔹 هشدار جدی بگیرید!

از همین لحظه خوردن و درست کردن ترشی را کنار بذارید و ببینید و آگاه شوید که انسان این همه خواص مرکبات زیر را چگونه به سم تبدیل میکند و وارد بدن میکند. بعد فردا میگوید خدایا چرا من بیمار شدم چرا سرطان گرفتم چرا کبدم کار نمیکند!

☘🥒ترشی و این همه ضرر!؟🥒☘

ترشی های بازاری با سرکه صنعتی کیلویی ۵۰۰ تومان ساخت کارخانه های قزوین درست میشوند! کارخانه هایی که حتی بدون ورود یک دانه انگور سرکه با مواد شیمیایی پالایشگاهی فوق العاده مضر درست میکنند!

طبع گوجه - گل کلم - کلم - سرکه - خیار شور به شدت سرد و خشک است و اصلا مناسب فصل پاییز  و زمستان و آغاز بهار که فصل خشکی و سردی هوا است، نیست!

شاید تا به حال شنیده باشید که: ترشی نخوری یک چیزی میشی!

بله این مطلب کاملا اثبات شده است! ترشی باعث کند حافظگی و سردی مغز میشود!

زیاد ترشی بخورید تا بیماری هایی لاعلاج نظیر ام اس - پارکینسون - رعشه - لقوه - دمانس (زوال عقل ) - صرع و ... بگیرید و یا بیماری تان تشدید شود!

ترشی سرکه بخورید تا حنجره تان نابود شود و همیشه خلط پشت حلق داشته باشید!

سرکه صنعتی و ترشی بخورید تا مشکلات عدیده معده دچار شوید مثل زخم معده و اثنی عشر و ورم معده!

سرکه و ترشی بخورید تا همیشه کسل و بی حال و پر خواب باشید!

دانش آموزان و دانشجویان ترشی بخورند تا کندفهم شوند!

پیران ترشی بخورند تا آرتروزشان تشدید شود!

دختر خانم ها ترشی بخورند تا از درد پریود به خود بپیچند و در هنگام پریود مدام گریه کنند! قاعدگی های نامنظم و دردناک!

آقایان متاهل ترشی و سرکه بخورند تا میل جنسی شان به شدت پایین بیاید!

خانم های ترشی خور به احتمال زیاد به دلیل اسیدی بودن محیط رحمشان فرزند دختر می آورند!

ترشی بخورید تا بدخلق شوید!

ترشی بخورید تا اشتهایتان بیشتر تحریک شود و غذاهای بیشتری بخورید و چاق شوید!

اگر میخواهید دچار خوره دندان شوید و دندان هایتان خراب شود مدام ترشی بخورید!

ترشی بخورید و در آینده احتمال زیاد دچار سرطان معده شوید!

ترشی با ماست یا ماهی بخورید تا کبد شما ضعیف شود و رنگ دانه (ملانین) پوستتان برگردد و دچار بیماری پیسی و برص  شوید!

ترشی بخورید تا کلسیم بدنتان دفع شود و دچار پوکی استخوان شوید!

سیر ترشی های چند ساله بخورید تا سم نیترات وارد بدنتان شود!

خلاصه ترشی بخورید و از هزاران ضرر دیگر ترشی - سرکه - شور - لیته و... بهره مند شوید!

با انتشار این پیام در گروهها ناجی سلامت هموطنان مان باشیم!

📎کانال پروفسور سمیعی 

کلاازترشی جات بدم میاد😟😟😟😟

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این مطلب روکه خوندم خیلی به هم ریختم یعنی این حرفها ترشی روخیلی بی ارزش وپرخطروضرر معرفی کرده....آخه چرا علتش چیه دلیلش چیه ...منکه شنیدم سیر هفت ساله که توسرکه بخوابونیش واس هردردی دواس.‌‌...وسرکه ی داخل ترشی باعث میشه انگل روده ها ازبین بره واشتهاآورهست وکلی خواص دیگه حتی سرکه باعث تنظیم وتمیز کردن کیسه صفرامیشه

چه مقاله ی چرتیه بنظرم اومد...اگه اینقدر ضرر داشت که همه جا درموردش صحبت میشد😑😩

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

اونای ک میان سایت میگن چجوری خودکشی کنیم پس ازین به بعد بشون بگیم ترشی بخورن🙄

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

یه 3 ماه اخر سال مردم ترشی میخورن طوری این مطلب حرف میزنه که انگار 12 ماه سال نون و ترشی میخورن !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋