من بعد از کلی انتقال و منفی شدن میخوام یه دکتر عالی و متخصص که واقعا در زمینه بیماریها تخصص داشته باشه و به مریض اهمیت بده برم. تو تهران چنین موردی هست؟ برای زایمان و مراقبت بارداری نمی خوام فقط برای بیماری و ناباروری. با توجه به اینکه شهرستان هستم ازتون خواهش می کنم یکی رو معرفی کنین که واقعا ارزش داشته باشه و به مریضش اهمیت بده و الکی رفت و آمد نکنم. دکتر ملک منصور اقصی رو هم یکی از آشنایان معرفی کرده که در زمینه آی وی اف کار می کنه میشناسین؟ تجربتون؟
خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.
اسمش خیلی شنیدم معروفه خیلی دکتر برای درمان نازایی زیاده
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از همتون ممنونم. راستش میخوام از لحاظ علمی یه دکتر با سواد و با تجربه با تخصص در زمینه آی وی اف برم. تبریز چند جا رفتم ولی مثل یه مغازه دار باهاتون برخورد می کنن که قراره یه جنسی که داره بفروشه ئ تمام نه مثل رابطه بیمار و دکتر.
خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.