2777
2789
عنوان

کمک شیر نخوردن نوزاد

203 بازدید | 30 پست

دخترم سه ماه و بیست روزشه؛ ی هفته ست شیر خوب نمیخوره قبلا هر سه ساعت صد سی سی میخورد الان به زور هر چار پنج ساعت شصت تا میخوره،شیر خشکی هست،کی همچین مشکلی داشته ؟لطفا بگید چیکار کردین برای این مشکل؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن ازوقتی سرماخورده اینجوریه..مریض نشده خدای نکرده چون سرمابخورن شنیدم اشتهاشون کم میشه

هیچ علایم نداره آخه،من انگار ی حرفی از بچه کسی میشنوم سرم میاد!یکی هی میگفت بچم بد لجه شیر نمیخوره سر منم اومد!

گوش درد و گلو درد نداره،دستش بیشتر وقتا تو دهنشه،تف میریزه،ولی برای دندون که زوده الان

پس همون لثش اذیته عزیزم نگو زوده از الان خارش و ورم داره دندون خدا میدونه کی دربیاد پسر من از۸ماهگی علائم داشت۱۳ماهگی دراورد

خدایا شکرت
هیچ علایم نداره آخه،من انگار ی حرفی از بچه کسی میشنوم سرم میاد!یکی هی میگفت بچم بد لجه شیر نمیخوره س ...

شایدروشی که شیرش میدیودوس نداره البته دخترمنم گاهی لج میکنه گرسنشه اماشیرنمیخوره جیغ میزنه پامیشم راه میرم سینرومیگیره یاگاهی درازکشیده باشم نمیخوره نشسته نمیخوره این روشاروامتحان کن

پس همون لثش اذیته عزیزم نگو زوده از الان خارش و ورم داره دندون خدا میدونه کی دربیاد پسر من از۸ماهگی ...

از الان اگه شیر نخوره کلی وزن کم میکنه آخه،هر ماه ی مساله هست واسه حرص و جوش خوردن😥

شایدروشی که شیرش میدیودوس نداره البته دخترمنم گاهی لج میکنه گرسنشه اماشیرنمیخوره جیغ میزنه پامیشم را ...

آخه شیر خشکی هست،نشسته،راه میرم ،دیگه سر درد شدم بخدا