2777
2789

سلام خانما من این ماه بار اولمه که قرص خوردم و هاش سی جی زدم قبلا همیشه فولی خوب داشتم ولی باردار نشدم دکترم گفت احتمالا تخمکت آزاد نمیشه واسه همین بهم روز ۱۳ و ۱۴ آمپول داد تا باردار بشم الان روز ۲۵ دورمه و از روز ۱۳ و ۱۴ که آمپول زدم درد سینه دارم، شما هم اینجوری بودین و آیا اینجوری بودین بعدش باردار بوذین یا نه؟ لطفا کمکم کنید

میشه برای زایمان راحتم یه صلوات بفرستید

انشاالله باردار میشی به حق حضرت علی اصغر 

ولی منکه باردار نشدم ولی درد سینم نداشتم 

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا امپول بود که یکیش سدیم کلراید بود و یکیش شبیه پنی سیلین بود؟؟؟؟

منم این ماه اپول زدم درد شکم زیاد دارم منتظرم ببینم جواب میکیرم به امید خدا

با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم

این ماه ترشحم زیاد بود پری من عقب افتادم ببینم تا بعد خدا چی میخواد امید به خدا باشه

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

منم اولین ماهمه که اچ سی جی میزنم 

امروز ۱۲ ظهر زدم 

قبلش ۲۰ تا  اچ ام جی زدم تا فولیا رشد خوبی کردن

ان شاءالله بحق این روز عزیز خدا حاجتمونو میده

تو مطب دکتر خیلی شنیدم که با اولین بار حامله شدن

دیگه اینشم دست خداست عزیزم 

آمپول و دکتر وسیله ست 

ان شاءالله بحق فاطمه زهرا تایپک بارداریتو ببینم گلم

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
من شدم با اولین دوره دارو و آمپول

امپول برای ازادسازی تخمک بود؟ نی نیت چیه؟

تخمک از کدوم تخمدانت بود؟

با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم
من شدم با اولین دوره دارو و آمپول

چه مشکلی داشتی گلم 

که حل شد و حامله شدی؟؟

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
خوش بحالت. علائمت چی بود؟

بعد از زدن آمپو دو هفته بعد بیبی زدم مثبت شد قبلشم شبا دلدرد داشتم سینهام اولش درد میکرد وحشتناک ولی کم‌کم دردش کم شد جوری که گفتم پری اومد ولی نیومد😆

آخر کاریا تنگی نفس گرفته بودم از همون شک کردم بیبی زدم 

خدایا شکرت
بعد از زدن آمپو دو هفته بعد بیبی زدم مثبت شد قبلشم شبا دلدرد داشتم سینهام اولش درد میکرد وحشتناک ولی ...

خوش بحالت واسه ما هم دعا کن گلم

ان شاءالله خدا نی نی تو برات حفظ کنه عزیزم

چه مشکلی داشتی گلم  که حل شد و حامله شدی؟؟

واسه دومی تو اقدام بودم یک سال بود اقدام میکردیم نمیشد یه دوره ورزش و رژیم گرفتم لاغر کردم بازم نشد تا اینکه دیگه رفتم دکتر با اولین دوره مصرف دارو و آمپول بعد از سکسال شد

خدایا شکرت