2777
2789
عنوان

لطفا فقط مجرد ها

1101 بازدید | 74 پست

با سلام، اگر یک جوانی به خواستگاری شما بیاید شما دقیقا ازشون چه انتظاراتی دارید؟ بنظربون چه حداقل هایی باید داشته باشد؟ مهترین ویژگی و نکته مثبت چه چیزی می تواند باشد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداقت . وفاداری . شوخ طبعی 

اعتماد دو طرفه 

اهل کار کردن باشه 

تحصیلاتش حداقل لیسانس 

و با شرایط من کنار بیاد چون من تا زنده ام باید خرج خونوادم رو به دوش بکشم. 💙

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

وضع مالی خوب..ظاهر و اخلاقی که به دلم بشینه.خانواده با شخصیت ..

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔

اخلاق خوب 

صداقت .. تقوا 

اینکه مطمعن بشم در اینده بهم خیانت نمیکنه و تنهام نمیزاره 

خونه از خودش نباشه هم عیب نداره 

امکانات اولیه زندگی رو داشته باشه 

من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..
حداقل در آمد چه مقدار است؟

بستگی داره طرفتون کی باشه

از چه خانواده ای باشه

بعضی ها تو رفاه کامل بودند ،نمی تونن تو شرایط پایین تر از خودشون دوام بیاورند

وزن اولیه ۷۲، وزن هدف اول ۶۵              من می تونم و می خوام که بتونم، برای رسیدن به هدف هیچ آسانسوری وجود ندارد ،باید یکی یکی پله های ترقی را بالا رفت ، من هم بالا میروم ،بالا می روم چون اون بالا منظره خیلی قشنگی در انتظار من می کشد ،،،من می تونم،،،