2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

75 بازدید | 4 پست

عزیزان میخوام‌دختر۲سالم رو از پوشک بگیرم  

خیلی لجبازه،اما دستشویی رو دوست داره،همراهم‌میاد ولی جیش نمیکنه.

تجربه هاتونو بگین که راحتتر بگیرم،

چطور شرع کنم؟

چقدر طول میکشه؟

لگن بخرم یا نه؟

پوشکش باشه یا نه؟

خلاصع هر چی کمکم میکنه.

یه دنیا ممنون  

بذار سنش برسه خودش همکاری میکنه .

من پسرم دو سال و هفت ماهش بود . اول مذاکره کردم باهاش . یک ماهی پی پی رو میگفت ولی جیشو نه . من اصلا تحت فشار نمیذاشتم فقط میگفتم بزرگ شدی باید جیش و پی پی رو بگی .

بعد دیگه تصمیم گرفتم جیشم یادش بدم . گفتم یه فرشته مهربون تو دستشویی هست که هر دفعه بگی جیشتو یه خوراکی خوشمزه تو دست مامان میذاره برات . قایمکی تو جیبم یه خوراکی جذاب و البته ممنوعه 🙈 مثل پفک یا چیپس یا شکلات میداشتم اونجا که جیش کرد دعا میکردیم و فرشته ی مهربون میذاشت تو دستمون 😂😂

باور کن ظرف چهار روز دیگه راه افتاد حتی گاهی الکی به خاطر جایزه میگفت جیش دارم. فقط هم یک مورد رو مبل هز دستش در رفت . والسلام . هیچ لگن و اینام نگرفتم براش . دیگه از روزی که پوشک رو گرفتی به هیچ وجه نباید دوباره ببندی حتی شبا . 

من شبا یه سفره مخصوص خریدم زیر پتو میندازم که اگه یه وقت جیش کرد دیگه فرش نجس نشه . اخر شب قبل خواب و صبح زود هم میبرمش جیش .

به هیییچ وجه نصفه شب نباید بچه رو بیدار کنی ببری جیش چون شب ادراری میگیره .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار سنش برسه خودش همکاری میکنه . من پسرم دو سال و هفت ماهش بود . اول مذاکره کردم باهاش . یک ماهی پ ...

البته منظورم یک عدد از چیپس و پفک هست نه یک بسته ! 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

سلام.عزیزم منم پسرم رو سن ۲ سالگی خواستم از پوشک بگیرم نشد یعنی همکاری نکرد دقیقا مشکل شما رو داشتم.دقیقا چند ماه بعد امتحان کردم و موفق شدم.

نگران حرفهای مردم نباش.خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند😊😊