سلام.خانما من دو هفته پیش یکی از فامیلای شوهرم یه مرطوب کننده خوشبو داشت که بهش گفتم اسمشو بگو گفت خودم واست میخرم پولشو بهش دادم و خرید واسم.چون من وحشتناک وسواس دارم به خشکی پوستم و حتما باید مرطوب کننده بزنم و اینم همه میدونن.الان عین دو هفته که استفاده کردم هر روز دعوا میکنیم یه چیز خیلی عجیبه فقط کافیه در تیوپو باز کنم بپریم بهم اینم بگم خیلی امتحانش کردم فقط استفاده کنم دعوامون میشه اگه استفاده نکنم خیلی عادی هستیم.انگار نفرین شدست ازش میترسم
مشکل من مرطوب کننده نیست خیلی دارم از اون گرون قیمتا.میترسم دعایی چیزی روش خونده باشن بخدا نمیخوام قضاوت کنم خدا منو ببخشه ولی اگر مطمئن نبودم نمیگفتم عین روز برام روشنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر من کاسب مادرشوهرم یه دعایی بهش داده بود گفته بود دعای رزق روزیه خلاصه ما خیلی نسبت به هم ...
بعد چند وقت پیش شوهرم میگه گفتم بذار بازش کنم بندازمش دور این که اثری نداره وقتی میگه بازش کردم یه دعا برای جدایی منو شوهرم بود شوهرم میگه تا بازش کردم تو خواب بودی توی خواب گفتی دوستت دارم بهد از اون همچی مث قبل عالی شد