مامانم دو ماه پیش براثر فشار خون بالا خونریزی مغزی کرد الان دو ماهه بی هوشه خواهش میکنم اگه چنین اتفاقی خدا نکرده برای اطرافیان افتاده بهم بگید آیا به هوش اومده یا ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
اخی خدا شفا بده من مادربزرگم اینجور شد تا سه ماه فلج بود بعد از فیزیوتراپی پاهاش خوب شدن اما مثل سابق نشد هیچوقت' سکته بار دوم ۵ سال بعدش زد که یکماه بیهوش بود و بعدش عمرشو داد به شما
عزیزم مادرت سنی نداره انشالا خوب میشه
شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹