2777
2789

میخام آش رشته درست کنم ولی بلد نیستم خواهشن بگین چجور درست میکنین بعد با کدام رشته بهتر میشه ایا میشه ماکارانی هم بهش اضافه کنم یا نه نظراتون میخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکارونی نمیشه داخلش ریخت 🤔

خیانت همه را از پا می اندازد ، از خدا که قوی تر نیستیم!!!!!!!!!!!       ببین خیانت شیطان با او چه کرده که اینطور بیخیال دنیا شده     است . 

پیاز داغ فراوووون

ماکارانی هم نریزید 

حبوبات هم  خیس کنید و بعد بپزید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

رشته آش  ۲۵۰ گرم

سبزی آش(تره،جعفری،گشنیز،اسفناج،شویدو ترخون)   ۷۰۰ گرم

پیاز داغ   ۳۰۰ گرم

سیر داغ   ۱/۲ پیمانه

نخود   ۱ پیمانه

لوبیا چیتی   ۱ پیمانه

عدس   ۱/۲ پیمانه

ماش   ۱/۲ پیمانه

نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم

آرد   ۲ قاشق غذا خوری

نعنا خشک   ۲-۳ قاشق غذا خوری

روغن   ۲-۳ قاشق غذا خوری


طرز تهیه

۱- نخودولوبیا را باهم 12-24 ساعت خیس کرده 2تا3 بار آب رو عوض کرده و پخته و ماش و عدس را 1-2 ساعت باهم خیس کرد و با هم پخته.

۲- نصف یه قابلمه آب ریخته روی حرارت گذاشته تا آب بجوش بیادبعد حبوبات پخته شده رو به قابلمه اضافه کرده درب قابلمه رو گذاشته تا آب دوباره به جوش بیاد.

۳- داخل یک تابه  2تا3 ق غ روغن ریخته بعد بیشتر پیاز داغ روبهش اضافه کرده و یک سوم اون رو کنار میزاریم برای تزئین، کمی سیر داغ هم اضافه کرده وحدود 1 ق م زردچوبه اضافه کرده و کمی فلفل قرمز و 2 ق غ آرد اضافه کرده روی حرارت گذاشته بهم زده خوب مخلوط بشه و بوی خامی آرد و زردچوبه از بین بره حدود 2-3 دقیقه زمان کافیه.

۴- سبزی خرد شده زمانی اضافه که آب داخل حبوبات قل قل بزنه و بجوشه قبل از اضافه کردن سبزی 1 ق م نمک ریخته ،باعث میشه رنگ سبزی به آش پس نده بعد سبزی رو اضافه کرده درب قابلمه رو باز میزاریم بعد پیاز داغی که آماده کردیم رو اضافه کرد فقط مقدارکمی رو کنار میزاریم که در مرحله آخر اضافه میکنیم حدود 20تا30 دقیقه با حرارت بالا بجوشه تا لعاب بده.

۵- بعداز این مدت رشته آشی رو نصف کرده و به آش اضافه کرده و باقی پیاز داغ رو اضافه کرده وحدود 15 دقیقه دیگه زمان میدیم تا آماده بشه و آش جا بیفته. کشک رو میتوانم در مرحله آخر اضافه کنیم یا برای تزئین استفاده کنیم که بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

۶- بعداز جا افتادن آش از روی حرات برداشته و داخل ظرف سرو اضافه کرده با پیاز داغ،سیرداغ،نعنا داغ وکشک تزئین میکنیم.نوش جان


سایر نکات

زمانی که رشته رو به آش اضافه می کنید، آش یه کمی سفت می شه. به این منظور بهتره مقداری آب جوش دم دست داشته باشید تا اگه آش خیلی سفت شد، آب جوش بهش اضافه کنید .

برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تانعنا سیاه نشه.

روز های خوب با تو بودن که رفتن خودت اما همیشه تو قلبمی🍂
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

اگه‌

asraam | 16 ساعت پیش