2777
2789
عنوان

ماشین یا طلا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 41 پست

النگو را با انگشتر نیم ست بفروش بعدشم بگو کل طلاهام همین قدر شد بقیش را هم نگه دار واسه خودت بهشم نگو  ماشین را هم بگو بزنه به نامت بقیه پولش را هم خودش میدونه بعدا هم که بفهمه کلی ذوق میکنه 

والسلام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم طلاهاشو فروخت خونه خریدن نصف خونه به اسمشه ولی از فروش طلا ناراحته میگه نمیشه خرید الان

خونه مهمتره يا طلا؟ طلا رو ميخرن ك سرمايه زندگي بشه آدم نميخواد طلاهاشو با خودش ببره زير خاك كه!!

ماشین رو قبول کن چون هم  ادم خوبه میشی هم ماشین به نامت میشه  ولی من باشم به مادر شوهرم نم ...

خیلییییی باحالیییییی 

ولی من همش دوس دارم حرصش رو دربیارم یکم کرم دارم

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
خونه مهمتره يا طلا؟ طلا رو ميخرن ك سرمايه زندگي بشه آدم نميخواد طلاهاشو با خودش ببره زير خاك كه!!

اخه اگر نمیفروخت مادرشوهرش اینا کمک میکردن تا بخرن و شوهرش میتونست یکم بعدتر بخره 

الان مادرشوهرش اینا دارن برای جاری نیومده اش خونه میخرن طلاهاش رو هم کامل خریدن 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

بچه ها من همه طلاهامو که نمیفروشم  فقط اندازه هشت تومن... هیچ وقت خودمو خالی از طلا نمیکنم مگه اینکه چیز بهتری نصیبم بشه چون شوهرم بهم بد کرد یه بار ...هیچ وقت بهش اعتماد کامل ندارم دیگه

بچه ها من همه طلاهامو که نمیفروشم  فقط اندازه هشت تومن... هیچ وقت خودمو خالی از طلا نمیکنم مگه ...

اینجوری خوبه