2777
2789
عنوان

سونوی‌ واژینال لازمه برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 32 پست

خانم هااا اشتباه نکنید سنو واژینال خطری نداره

من خودم سه تا واژینال انحام دادم تو بارداری هیچ خطری نداره

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اگر خارج رحمی باشه نشون میده وفقط ساکش تشکیل شده هیچ خطری هم نداره اگر خطر داشت دکترها سونو واژ ...

آهان.خوب من بهش گفتم برای قلب نگرانم‌.اینطوری که شکمی هم ساک‌ رو نشون میده ،نمیده؟

انسانم‌ آرزوست.  
آهان.خوب من بهش گفتم برای قلب نگرانم‌.اینطوری که شکمی هم ساک‌ رو نشون میده ،نمیده؟

دو هفته صبر کن برای قلب

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

استرس خیلی تاثیر داره گوشی هم سعی کن اصلا دستت نگیری و حتی کنارت نباشه اسید فولیکم و میوه هایی مثه هندونه خیلی واسه تشکیل قلب خوبه!هفته ۹ برو ب هیچکسم گوش نده بعضیا اطلاعات ندارن الکی میگن ضرر نداره واژینال حتی سقطم میکنه 

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️

نه سونو شکمی دیرتر نشون میده

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
چند روز عقب انداخته بودی؟ زیر دلت درد نداره؟لک بینی که نداری؟

هیچی درد نداشتم .لکه بینی هم ندارم‌.میگم برای قلب نگران بودم که دکتر اینو نوشت‌آخرین پریم‌ ۲۲ شهریور بود

انسانم‌ آرزوست.  
استرس خیلی تاثیر داره گوشی هم سعی کن اصلا دستت نگیری و حتی کنارت نباشه اسید فولیکم و میوه هایی مثه ه ...

عزیزم من مادرم خودش کار درمانی انحام میده و تو بیمارستان زنان و زایمان کار‌میکنه و بدون اطلاع هم حرف نزدم

هیچی درد نداشتم .لکه بینی هم ندارم‌.میگم برای قلب نگران بودم که دکتر اینو نوشت‌آخرین پریم‌ ۲۲ شهریور ...

دلیل داشت که اینا رو پرسیدم

نگرانیاتو بریز دور که حالا اول راهی

هر دیقه یه جور سونو و آزمایش هست از این به بعد

دلیلی نداره نگران شی

قلب داره خوبم داره

الان حتی اگه واژینالم انجام بدی عمرا صدا نداره

بار ها و بارها سونوی واژینال باعث لک بینی و گاهاً باعث سقط شده

مطلقا واژینال سونو نکن

اینکار فقط واسه افراد مستعد خارج رحمیه ولا بقیه نباید واژینال سونو شن

البته این که سنو واژینال بی خطرهم  باشه بازم بستکی به مهارت کسی که سنو انحام میده هم داره

بعضا یه کار پزشکی کامل بی خطر هم وقتی به دست یه پزشکی که کار بلد نیست انجام میشه باعث عوارض و مشکلات زیادی میشه

مممونم‌ از همتون  دوستان‌.من متوجه شدم که الان که هفته ۵ باشم‌ هم هیچی‌ مشخص‌ نمیشه‌.پس‌ انشالله صبر میکنم حداقل یکم بزرگتر‌ بشه حالا یا همین واژینال رو میرم یا شکمی😙😙

انسانم‌ آرزوست.  
دلیل داشت که اینا رو پرسیدم نگرانیاتو بریز دور که حالا اول راهی هر دیقه یه جور سونو و آزمایش هست ا ...

ممنون از راهنماییت‌ عزیزم‌.من فک کردم الان برم‌ واژینال همه چی توش‌ مشخصه‌.خوب شد‌ اومدم  اینجا گفتم

انسانم‌ آرزوست.  
عزیزم من مادرم خودش کار درمانی انحام میده و تو بیمارستان زنان و زایمان کار‌میکنه و بدون اطلاع هم حرف ...

واقعا نميتونم درك كنم  بعضي خانمها چرا روي حرفي كه هيچ پايه علمي نداره انقدر اصرار دارن 

يه منبع موثق بيارن كه سونو واژينال باعث سقط ميشه تا قبول كنيم 

بله 

ممكنه در مواردي كه مريض لكه بيني داره و براي بررسي دقيق تر سونو واژينال انجام ميشه بعد سقط اتفاق بيفته ولي بخاطر سونو نيست بلكه سونو هم نميشد سقط ميشد 

سونوی  واژینال زودتر از شکمی نشون میده ولی خطرناکه برا بعضیا لک بینی میاره و در برخی موارد سقط. ...

چطوری لک بینی میاره منم لک بینی اوردم میشه تو ضیح بدی

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره