2777
2789
عنوان

مادر شوهر خطرناک و عوضی من😡

7477 بازدید | 66 پست

اگ تاپیکای قبلیم یادتون باشه بیست روز بعد عروسی مادرشوهرم تو گوش شوهرم خوند ببره اونا رو برسونه  شهرشون و محرم و اونجا بمونه و من چون مرخصی نداشتم نمیتونستم برم دلم خیلی شکست و گریه کردم هرچند رفتن تو راه ماشین آتیش گرفت و برگشتن و اونا با اوتوبوس رفتن منم خوشحال ک دیگ نمیره اما باز فرداش زنگ زدن ک بیا محرم اینجا باش و شوهرمم من و با ناراحتی و گریه گذاشت و رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبل رفتنش تلگرامش و رو گوشی خودم ریختم ببینم اونجا چیکار میکنه ۵ شب بعد رفتنش تلگرامش و باز کردم دیدم تند و تند داره میره تو کانالای س ک س ی اونجوری قبلا هم سابقه داشت و بارها دعوا کرده بودیم و قول داده بود

چه شوهری  مقصر شوهر شماست نه مادر شوهرت اون گفت حالا حتما باید میرفت میگفت من زن دارم نمیتونم ...

شوهرم فکر رفتن نداشت مامانش هی میگفت هرسال محرم شهرمون بودی یعنی چی امسال نباشی پای دیگ وانستی اونقدر گفت و گفت تا هوایی شد اون میتونست بگه پسرم ۲۰ روز از عروسیت گذاشته ادم زنش و تنها نمیزاره و بره شهرشون اما برعکس ترغیبش میکرد

منم قبل رفتنش تلگرامش و رو گوشی خودم ریختم ببینم اونجا چیکار میکنه ۵ شب بعد رفتنش تلگرامش و باز کردم ...

نميدونم چرا هيچ وقت رو اين مسيله حساس نشدم!!! مشگل از منه يا كسايي كه حساس ميشن؟؟؟