سلام بچهها،
من همیشه تو خونه تاپ تنمه خیر سرم رفتم دو تا پارچه گرفتم که مثلا سارافون و اینجور چیزای خوشگل بدوزم!
یکی از پارچه ها دو متر ازش مونده بود فروشنده گف اگه میخوای باید همه شو بخری! ارزونتر حساب کرد منم خریدم! کلا پارچه ش ارزون بود از جایی که پارچه ارزون میدن خریده بودم ولی خیلی ناز و گل گلی بود...
حالا گفتم حیفه دو مترو خراب کنم یچی بدوزم که کل پارچه مصرف شه، بهش این مدلو دادم که تو رویاهام زمانی که باردار میشم تو خونه مامانم اینا هم بتونم بپوشم😶
یه خیاط که تاحالا بهش لباس نداده بودم بردم پیش اون گفتم بالاش تا زیرسینه دکمه داشته باشه پایینش مثل دامن بسته باشه(دو تیکه دوخته شه) و پشتشم از همونجا که دو تیکه میشه یه پیله بخوره، آستین دارم باشه.
حالا امروز زنگ زده میگه بیا برا پرو لباسات دکمه هم بخر بیار، گفتم همون ۲_۳تا دکمه میخواد دیگه واسه بالاش درسته؟ گف نه من تا پایین باز دوختم کلا دکمه بخوره!!!!(مثل مانتو تا پشت پا!!😖) گفتم پشتش چی پیله زدین گف نه نزدم دیگه😲، حالا عصر بیا بپوشش!!!!
الان دارم منفجر میشم، من انقد بی زبونم که یادمه یبار دیگه یه خیاط لباس مجلسی داده بودم بدوزه برا خودش یه مدل دیگه دوخته بود منم عین احمقا پولشو دادم اومدم تو ماشین زار زار گریه کردم بعدم لباسو انداختم دور😐
تو روخدا یادم بدین من امروز چکار کنم چی بگم، خیاطه همسایه خالمه اون معرفی کرده یکم هم باهم رودروایسی دارن😥