2777
2789
عنوان

کسی بوده که حجم مایع دور جنینش کم یا لب مرز بوده باشه؟؟؟میشه بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 15141 بازدید | 46 پست
باید بهت سرم‌ بده همین الان برو بیمارستان نشون بده سونو رو خودشون اقدامات لازم رو انجام میدن 

میگم اول برم دکترم اگر واقعا خیلی خطری بود میگه برم بیمارستان دیگه

یا اینکه مثلا زنگ بزنم زایشگاه بپرسم ازشون اگر خطری هست برم الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته ٣٦ اب ٨ بود  بسترى شدم بيمارستان همش سرم زدن  خودمم كلى مايعات خوردم  اومد ...

چه بد

من اخه الان هفتم پایین تره

😖😖 

بچم هم وزنش کمتره از حد معمول🤦‍♀️🤦‍♀️

میگم اول برم دکترم اگر واقعا خیلی خطری بود میگه برم بیمارستان دیگه یا اینکه مثلا زنگ بزنم زایشگاه ب ...

زنگ بزن زایشگاه گلم ببین چی میگن آخه امروز ک تعطیله دکترت نیست ممکنه زبونم لال تا فردا ضرر داشته باشه

خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪
زنگ بزن زایشگاه گلم ببین چی میگن آخه امروز ک تعطیله دکترت نیست ممکنه زبونم لال تا فردا ضرر داشته باش ...

زدم

گفت خوبه اگر کمتر از ۶ بشه خطر داره

الان گفت فقط مایعات بخور و مواظب باش نشتی نداشته باشی

خدا رو شکر خدا کنه واسه منم خوب شه تو اون وضع وزن جنینت هم کم شده بود؟

انشالله ک خوب میشه گلم خ نگران نباش اره کم بود دکترم لیدی میل تجویز کرد برام خوردم نینیم وزنش خوب شد

وقتی میشود دقایق عمرت را با آدم های خوب بگذرانی،چرا باید لحظه هایت را صرف آدم هایی کنی که با دلهای کوچکشان مدام درگیر حسادت ها و کینه ورزی های بچه گانه اند...
خدا رو شکر خدا کنه واسه منم خوب شه تو اون وضع وزن جنینت هم کم شده بود؟

ببین عزیزم اصلا غصه نخور آب بخوری جبران میشه برای منم اینطوری شد

برای سن جنین هم اصلا نگران نباش تو دو ماه آخر از روی وزن جنین سنش رو میگن که احتمالا جنین شما وزنش کمتر از حد نرماله که اونم مهم نیست به دنیا که اومد شیرش بده تپل شه

من خیلی سختی کشیدم تو این بارداری خیلی وقتا گفتن دیگه تمومه اما واقعا علم بارداری یه علم ناشناختست که اصلا نمیشه فقط به حرف دکتر استناد کنی

انشالله ک خوب میشه گلم خ نگران نباش اره کم بود دکترم لیدی میل تجویز کرد برام خوردم نینیم وزنش خوب شد

انشالا

مرسی عزیزم

حالا فردا برم دکترم ببینم چی میگه و چی‌میده بهم🌷🌷

ببین عزیزم اصلا غصه نخور آب بخوری جبران میشه برای منم اینطوری شد برای سن جنین هم اصلا نگران نباش تو ...

دقیقا من هم خیلی رو این بارداری سختی کشیدم

رو بارداری اولم‌دوس‌نداشتم اصلا دوران بارداریم تموم‌شه

رو این انقدر استرس کشیدم میگم خدا کنه زودتر بگذره تموم‌شه این چند هفته هم

اولش که استرس سندرم دان‌بهم‌دادن

سک ماهو نیم فقط غصه اینو‌خوردم

الانم که هم وزن‌نگرفته هم ای دور جنسنی کمه

بعضی جاها نوشته بود شاید بخاطر نقص جنینی باشه

همین باعث شد باز یاد سندرم دانی که تو ازمایش نشون داده بود افتادم

کلی رو این بارداریم‌یهم فشار اومده

شکمم بزرگ شده حسابی طوری که حس میکنم دیگه جا نداره ولی نمیدونم چرا وزن نه من گرفتم نه بچه🤦‍♀️🤦‍♀️

دقیقا من هم خیلی رو این بارداری سختی کشیدم رو بارداری اولم‌دوس‌نداشتم اصلا دوران بارداریم تموم‌شه ...

ببین اصلااااااا نگران نباش همونی که گفتم بخاطر وزنشه

بعدشم وزن مادر ربطی به وزن بچه نداره من ۶۸ بودم قبل بارداری الان ۶۶ شدم حتی اضاف هم نکردم بچمم وزنش معمولیه 

استرس الکی به خودت راه نده فقط بچه رو کولیکی میکنی

این آزمایشات سندروم هم دکون بازار جدید دکتراست